avusturya viyana enerji yardım ams ma40 ikramiye bonus emekli ev yardımı avusturya haberleri viyana haberleri

Haluk Levent Paranız benim namusum! Ahbap Derneği’ne yapılan bağışlara el mi konulacak?

Ahbap Derneği kurucusu Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Son 2 günde bazı işgüzarların sahada Ahbap Faaliyetlerinin çalışmalarını aksatmaya yönelik girişimleri olduğunu gördük. Tıkanma noktasına gelmiştik. Sağolsun yetkililer olayı çözdü” dedi. Levent, toplanan bağışlara el konulacağına yönelik iddialara da yanıt verdi.

Haluk Levent Paranız benim namusum! Ahbap Derneği’ne yapılan bağışlara el mi konulacak?

Haluk Levent, toplanan bağışlara el konulacağı iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Bugün 18.24’te attığı tweette ise spekülasyonların artmaması adına açıklamayı daha önce yapma kararı aldığını, “Bugün akşam saat 22.00 de bir açıklama yapacaktım. O kadar çok spekülasyon yapıldı ki herkes ama herkes toplanan bağışlara el konulacağını, Kızılay’a ya da Afad a aktaracağımı yazıp çiziyor. Olay daha çok büyümesin diye açıklamamı erkenden yapayım dedim” sözleriyle belirtti.

‘Paranız benim namusum!’

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
İstanbul Üniversitesi, Ekrem İmamoğlu’nun Yüksek Lisans Diplomasını Geçersiz Saydı

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ait yüksek ...

İmralı’dan Tahliye: Veysi Aktaş 32 Yıl Sonra Serbest

İmralı F Tipi Cezaevi’nde hükümlü bulunan PKK mensubu Veysi Aktaş, ...

Trabzon’da Hollanda’dan Gelen Gurbetçiye Şok: Aracının Lastiği Kesildi!

Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Sümela Manastırı’nda yaşanan olay, hem gurbetçileri ...

Gazeteci Fatih Altaylı Gözaltına Alındı

Gazeteci Fatih Altaylı, İstanbul Teşvikiye'deki evinde gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet ...

Paylaşımın devamında Levent Ahbap’a yapılan bağışların güvende olduğunu, “Açıklayacağım durumdan önce şunu söyleyeyim. Sizin paranız benim namusum! Hiç kimseye kuruluşa vermem! Veremem! Kimse de benden istemedi! Şu an yüz binlerce insan evsiz donuyor. İlk iş toki ile görüştüm. Acil konut yaptıracağız!” ifadeleriyle vurguladı.

‘Çalışmamızı aksatmaya çalışan işgüzarlar oldu’

Levent asıl yapmak istediği açıklamayı ise şu sözlerle dile getirdi:

“Açıklayacağım konu şuydu: Son 2 günde bazı işgüzarların sahada Ahbap Faaliyetlerinin çalışmalarını aksatmaya yönelik girişimleri olduğunu gördük. Tıkanma noktasına gelmiştik. Dünden beri ilgili yerlere onları şikayetimizi belirttik. Sağ olsun yetkililer olayı çözdüler. Sahadayız.”

 - Türkiye
Yayınlama: 17.02.2023