Graz Yakınlarında Trajik Kaza: Tırın Çarptığı Otomobildeki Kadın Hayatını Kaybetti

Perşembe günü Graz yakınlarında meydana gelen ve bir tırın otomobile çarpması sonucu gerçekleşen kazada, bir kadın öldü ve iki kişi yaralandı.

Graz Yakınlarında Trajik Kaza: Tırın Çarptığı Otomobildeki Kadın Hayatını Kaybetti

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya / Graz’ın Premstätten belediyesi sınırlarındaki Landesstraße 303 üzerinde sabah saatlerinde feci bir kaza yaşandı. Voitsberg’den gelen 38 yaşındaki bir tır şoförü, öncelik hakkına sahip olmayan bir yoldan L303 yoluna dönüş yaptı. Bu sırada Graz çevresinden 77 yaşında bir erkek sürücünün kullandığı otomobille çarpıştı.

Kaza sonucu 77 yaşındaki sürücü, araç içerisinde sıkışarak ağır yaralandı ve Unterpremstätten İtfaiyesi’nin müdahalesiyle kurtarıldıktan sonra LKH Graz hastanesine nakledildi. Yanında bulunan 60 yaşındaki kadın yolcu da kazada ağır yaralandı ve C12 acil helikopteri ile aynı hastaneye kaldırıldı.

Ancak, aracın sağ arka koltuğunda bulunan 71 yaşındaki kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Tır şoförü ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya | Steiermark Eyalet Valisi Drexler: Mültecilerin Aile Birleşimini Tamamen Durdurmalıyız

Steiermark Eyalet Valisi Christopher Drexler, mültecilerin aile birleşimi politikalarının tamamen ...

Avusturya’da Baba ve Oğul 118 km Hızla Yarıştı: Ehliyetleri ve Araçlarına El Konuldu

Avusturya'nın Steiermark eyaletine bağlı Kapfenberg kentinde baba ve oğul, şehir ...

Avusturya Graz’da Boğmaca Enfeksiyonu Nedeniyle Bir Bebek Hayatını Kaybetti

Avusturya'da ağır bir Boğmaca enfeksiyonu nedeniyle birkaç haftalık bebek hayatını ...

Landesstraße 303, kaza nedeniyle uzun saatler boyunca trafiğe kapatıldı ve yol, öğle saatlerinden sonra tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen aile bilgilendirmesi kriz müdahale ekibi desteğiyle yürütüldü.

Bu tür yolların özellikle dikkatli kullanılması gerektiğine dair uyarılar yeniden gündeme gelirken, yetkililer sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda bir kez daha uyarıyor. Yolların güvenliğinin sağlanması adına gerekli önlemlerin alınması ve sürücülerin daha fazla farkındalık göstermesi bekleniyor.

Yayınlama: 03.11.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.