Fatih Erbakan’dan Sert Açıklama: “İmralı Ziyaretini Onaylamıyoruz, Terörsüz Türkiye Süreci Dayatmayla Yürütülüyor”

Fatih Erbakan’dan Sert Açıklama: “İmralı Ziyaretini Onaylamıyoruz, Terörsüz Türkiye Süreci Dayatmayla Yürütülüyor”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Terörsüz Türkiye yaklaşımı, İmralı süreci ve siyasi müzakerelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erbakan, sosyal medya üzerinden yayımladığı mesajında, partisinin dün olduğu gibi bugün de Terörsüz Türkiye’den ve kardeşlikten yana olduğunu vurguladı. Ancak son bir yıldır yaşananların bir süreç değil, dayatma ve emrivaki olduğunu belirtti.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan’dan Ekonomi Eleştirileri: “İşte Ekonominin Gerçekleri”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yaptığı açıklamada Türkiye ...

Cumhurbaşkanlığı Anketinde Erdoğan Yüzde52,7 – İmamoğlu Yüzde 47,3 ile Yarışı Zorluyor

Özdemir Araştırma tarafından 12–19 Kasım 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ...

Anahtar Parti Genel Başkanı Ağıralioğlu: TÜİK’in Enflasyon Rakamları Gerçeği Yansıtmıyor

Anahtar Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Yavuz Ağıralioğlu, TÜİK’in ...

Almanya’da ALDI Süpermarketlerinde 250 Gram Tereyağı 1,19 Euro’ya Düştü

Almanya’nın önde gelen indirim marketlerinden ALDI, ilk Advent hafta sonu ...

“Abdullah Öcalan’a umut hakkı ve özgürlük, sürecin başında Sayın Bahçeli tarafından vadedilmiştir” diyen Erbakan, kapalı kapılar ardında yürütülen müzakerelere dair şüphelerini dile getirdi. “Hangi mahfillerde kimlerle kotarıldığını bilmediğimiz İmralı ziyaretini onaylamıyoruz” ifadelerini kullandı.

Erbakan ayrıca, TBMM’nin süreci yönetme biçimini eleştirerek, şeffaflık çağrısında bulundu. Partisi adına Cumhurbaşkanı’na, özel gündemli liderler zirvesi düzenleyerek kapalı kapılardaki müzakerelerin tüm siyasi partilerin liderleriyle paylaşılması çağrısını yineledi.

Yeniden Refah Partisi lideri, mesajında hem şeffaflık hem de milletin sürece dahil edilmesi gerekliliğine dikkat çekti ve sürecin siyasi dayatmalar yerine istişareyle yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Yayınlama: 23.11.2025