EuroMillionen’de 130 Milyon Euro’luk Mega-Jackpot Heyecanı

Bu Cuma, 27 Eylül’de EuroMillionen’de garantili 130 milyon Euro’luk Süperpot çekilişi yapılacak. Kısa süre önce Steiermark’tan bir kişi Lotto “6 aus 45″te 11,1 milyon Euro kazanmıştı.


EuroMillionen’de 130 Milyon Euro’luk Mega-Jackpot Heyecanı

UTKAN HABER (Viyana) – Bu Cuma, 27 Eylül’de, EuroMillionen Süperpot çekilişi gerçekleştirilecek ve kazanan kişi garantili 130 milyon Euro’luk büyük ödülün sahibi olacak. Avusturya’dan ve diğer ülkelerden birçok oyuncu, bu devasa miktardaki ikramiye için şanslarını deneyecek.

Yakın Geçmişteki Büyük Kazançlar
Sadece birkaç gün önce Steiermark’tan bir şanslı, Lotto “6 aus 45” çekilişinde 11,1 milyon Euro kazandı. Bu büyük ödülü kazanan kişi, yeni hayatına çoklu milyoner olarak devam ederken, bu Cuma günü bir başka büyük kazanç şansı oyuncuları bekliyor. EuroMillionen’de gerçekleşecek bu Mega-Jackpot’ta, 130 milyon Euro’luk büyük ödül, kazananı milyonlar kulübüne dahil edecek.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Dört Ayaklı Dedektifler: Gümrük Köpeklerinden Başarılı Yarıyıl Bilançosu
Avusturya’da Dört Ayaklı Dedektifler: Gümrük Köpeklerinden Başarılı Yarıyıl Bilançosu

Avusturya gümrük köpekleri, 2024'ün ilk yarısında 100.000'den fazla sigara, 129 ...

Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen, Ulusal Konsey Seçimi Sonrası Hükümeti Görevden Aldı
Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen, Ulusal Konsey Seçimi Sonrası Hükümeti Görevden Aldı

Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen, seçim sonrası yeni hükümeti kurmak ...

“7 artı 1” Promosyonu ile Ek Şans
Avusturya Lotaryaları, 27 Eylül’e kadar geçerli olan “7 artı 1” promosyonunu da duyurdu. Bu promosyon kapsamında, bahis kuponunda en az yedi tahmin işaretleyen ya da en az yedi hızlı tahmin (Quicktipp) oynayan her oyuncu, ücretsiz bir tahmin hakkı daha kazanacak. Bu da oyunculara ekstra bir kazanma şansı sunuyor.

56 Avusturyalı Kazandı
Bugüne kadar, 56 Avusturyalı oyuncu EuroMillionen’de 5+2 doğru tahmin ile büyük ödüller kazandı. “win2day” platformunun verilerine göre, bu kazananlar arasındaki rekor, 8 Aralık 2023 tarihinde çekilen 240 milyon Euro’luk ödülle kırıldı. O şanslı kişi tam 20 tahmin yaptı ve son tahmininde “5 artı 2 doğru” ile bu devasa ikramiyeyi kazandı. Bu, bugüne kadar EuroMillionen’de dağıtılan en büyük ödül olarak kayıtlara geçti.

Sonuç Olarak

  • Bu Cuma, 27 Eylül’de EuroMillionen’de garantili 130 milyon Euro’luk Süperpot çekilişi yapılacak.
  • Kısa süre önce bir Steiermarklı Lotto “6 aus 45″te 11,1 milyon Euro kazandı ve şimdi oyuncular bir başka Mega-Jackpot için şanslarını denemek üzere hazır.

Yayınlama: 25.09.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.