Eski futbolcular Hagi ve Popescu depremzedeler için Romanya Başkonsolosluğu’na 50 bin Euro bağışta bulundu!

Galatasaray’ın efsane isimlerinden Gheorghe Popescu’nun başkanlık, bir diğer efsane ismi Gheorghe Hagi’nin de teknik direktörlük görevini yürüttüğü Romen ekibi Farul Constanta, Türkiye’nin Romanya Başkonsolosluğu’na 50 bin Euro bağışta bulunduklarını belirtti.

Eski futbolcular Hagi ve Popescu depremzedeler için Romanya Başkonsolosluğu’na 50 bin Euro bağışta bulundu!

UTKAN HABER (Viyana) – Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve çevre 10 ilde de etkilerini gösteren deprem felaketinin ardından tüm dünyadan deprem bölgesine yardım gelmeye devam ediyor.

Depremzedelerimiz için yardım sağlayan son ekiplerden biri de Romanya ekibi Farul Constanta oldu.

Bir dönem Galatasaray forması giyen Gheorghe Popescu’nun başkanlık, Gheorghe Hagi’nin de teknik direktörlük görevini yürüttüğü Romen ekibi, Türkiye’nin Romanya Başkonsolosluğu’na 50 bin Euro bağışta bulunduklarını belirtti.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
2026 Boyunca Geçerli: Popüler Tatil Adaları İçin Yeni Uyarı

Aşırı turizm, İspanya’ya bağlı birçok adayı zor durumda bırakıyor. Tanınmış ...

İstanbul’da Dönel Kavşakta Kaza: Kurallar Bilinmiyor

  Türkiye genelinde, özellikle büyük şehirlerde dönel kavşaklarda (halk arasında ...

Altın Fiyatlarındaki Yükseliş Hız Kesmiyor: 8 Günde Gram Altında 460 Liralık Artış

Altın fiyatlarındaki yükseliş dur durak bilmiyor. Özellikle 24 ayar gram ...

Türkiye’de En Düşük Emekli Maaşı, Yüzde 12,19’luk Zamla 18 Bin 938 Liraya Yükselecek

Milyonlarca memur ve emeklinin merakla beklediği 2026 yılı Ocak ayı ...

Kulübün resmi sitesinde yer alan açıklamada başkan Popescu’nun, “Türkiye nasıl Hagi ve Popescu’yu unutmadıysa, biz de asla Türkiye’yi unutmayız.” sözlerine de yer verildi.

Yayınlama: 15.02.2023