Enkazda kalan kızının elini hiç bırakmayan Mesut Hançer ailesine Ebru Yaşar’dan ev


Sanatçı Ebru Yaşar, enkaz altında can veren kızının elini bırakmadığı kare ile yürekleri dağlayan Mesut Hançer’e yardım elini uzattı. 

Enkazda kalan kızının elini hiç bırakmayan Mesut Hançer ailesine Ebru Yaşar’dan ev

UTKAN HABER (Viyana) – Kahramanmaraş’taki depreme ziyaretine gittiği babaannesinin evinde yakalanan ve enkaz altında can veren 15 yaşındaki Irmak Leyla Hançer’in acısına bütün Türkiye ortak olmuştu.

Sanatçı Ebru Yaşar, kızlarını depremde yitiren, kendi evleri de kullanılamaz hale gelen Hançer ailesine bir ev alarak dayanışma gösterdi.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
ORC Anketi: AK Parti Yüzde 32,3 – CHP Yüzde 31,2, Yarış Başa Baş

ORC Araştırma’nın 8–10 Aralık 2025 tarihleri arasında gerçekleştirdiği Yıl Sonu ...

Tereyağı Fiyatlarında Çarpıcı Tablo: Türkiye’de 1 Kilo, Almanya’da 2 Kilo!

Türkiye’de gıda fiyatlarındaki artış, en temel ürünlerde bile vatandaşın alım ...

Fatih Erbakan’dan Sert Çıkış: “Böyle Adalet Olmaz! İş Başa Düştü!”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, gündeme damga vuran ...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Maraş’ta enkaz altında kalan 15 yaşındaki kızı Irmak Hançer’in elini tutan Mesut Hançer’in, AFP fotomuhabiri Adem Altan tarafından çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem olmuştu.

Yayınlama: 12.02.2023