Cumhurbaşkanı Erdoğan, Viyana’da UID düzenlendiği iftar programına telefonla bağlandı… “Sizlere inanıyorum”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Viyana’da Bakan Çavuşoğlu’nun katıldığı iftara telefonla bağlanarak gurbetçilere hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Viyana’da UID düzenlendiği iftar programına telefonla bağlandı… “Sizlere inanıyorum”

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın başkenti Viyana’da Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) iftar programı düzenledi. Programa, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, AK Parti Yurt Dışı Seçim Koordinasyon Merkezi (YSKM) Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Muhammed Fatih Toprak, Viyana Başkonsolosu Cafer Mert Özmert, Avusturya İslam Cemaati (IGGÖ) Eski Başkanı ve Müfettiş Dr. Fuat Sanaç, Azeri-der Başkanı Yardım Güneş, Avusturya IHA Vakfı Başkanı Hasan Yetiş, Avusturya Türk İslam Birliği Başkanı (ATİB) Fatih Yılmaz, Avusturya Türk Federasyon Başkanı Ali Can’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan etkinlikte açılış konuşması yapan, Uluslararası Demokratlar Birliği (UID) Avusturya Başkanı Mahmut Koç, ‘’Avrupalı Türklerin her zaman yanında olan değerli bir isim Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, onur konuğu olarak bu güzel Ramazan gününde sizlerle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Gururumuz milli ve yerli otomobilimiz olan TOGG’un Viyana’da görücüye çıkmasını sağlayan Bakanımız Çavuşoğlu’na bir kez daha Avusturya Türk topluma adına bir kez daha şükranlarımız sunarız. Tüm konuklarımıza geldikleri için teşekkür ederim’’ dedi.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Cennet Gibi Hayat: 56 Yaşındaki Adam 10 Yıldır İşsiz ve İşsizlik Maaşı Alıyor!

Avusturya'da işsizlik oranları artarken, uzun süreli işsizlerin yaşadığı zorluklar da ...

Avusturya’da Baba ve Oğul 118 km Hızla Yarıştı: Ehliyetleri ve Araçlarına El Konuldu

Avusturya'nın Steiermark eyaletine bağlı Kapfenberg kentinde baba ve oğul, şehir ...

Ünlü Sunucu Hakan Ural Türk Kahvesi Fiyatlarına İsyan Etti: “Buna Bir Çare Bulsunlar”

Ünlü sunucu Hakan Ural, yüksek yeme-içme fiyatlarına tepki gösterdi. Özellikle ...

1 Milyon TL’nin 1 Aylık Getirisi Dudak Uçuklatıyor: Mevduat Faizlerindeki Artış Yatırımcıları Sevindiriyor

Türkiye'deki bankaların mevduat faiz oranlarındaki artış, 1 milyon TL yatırımın ...

 

İftar programına 2.500 kişi katıldı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iftar programına telefon ile bağlanarak, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek ramazan-ı şerifi tebrik ederim. Ramazanın son 10 gününe girildiğini, Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı ile müşerref olunacağını belirterek Ben yurt dışındaki siz değerli kardeşlerimi en kalbi duygularla selamlıyorum. Ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun. Aynı şekilde rabbim bizleri ramazan-ı şerife kavuşturduğu gibi Ramazan Bayramı’na da kavuştursun diye duada bulunuyorum. 14 Mayıs bizim için biliyorsunuz, Türkiye’de ve yurt dışında yeni bir değişim, dönüşüm tarihidir. Ve bu değişim, dönüşüm tarihini, sizler zafere dönüştüreceksiniz. Ben sizlere inanıyorum.” dedi.

Yayınlama: 15.04.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.