Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’ndan İmamoğlu’na Erzurum’da yapılan taşlı saldırı sonrası açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik Erzurum’da düzenlenen saldırının ardından yurttaşlara ‘sağduyu’ çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’ndan İmamoğlu’na Erzurum’da yapılan taşlı saldırı sonrası açıklaması

İmamoğlu’nun Erzurum’da seçim çalışması sırasında maruz kaldığı taşlı saldırının ardından Kılıçdaroğlu’ndan “14 Mayıs’a odaklanın. Başka her şey teferruattır” açıklaması geldi. Akşener de, “Millet iradesini ne taşla ne de kurşunla durduramazsınız” dedi.

Kılıçdaroğlu, yayınladığı videoda “Amaçları insanları korkutmaktır, sandıktan uzak tutmaktır” diyerek, “14 Mayıs’a odaklanın. Başka her şey teferruattır” dedi.

“Sevgili halkım, mafyalar, militanlar, SADAT’çılardan, Sinan Ateş’i öldüren torbacılardan beşli çetelerden domuz bağcılardan oluşan bir militarist koalisyon var. Bugün Ekrem başkanımıza saldıranlar bunlardır. Amaçları insanları korkutmaktır, sandıktan uzak tutmaktır. Tüm Türkiye itidalini koruyacak. Türkiye makul çoğunluğun ülkesi. Çoğunluk, bu kötülüğü bitirecek.

Sevgili vatandaşlarım 14 Mayıs’a odaklanın. Başka her şey teferruattır. Sakın kızmayın, sakın küsmeyin. İnsanımızı sevin, bağrımıza basın. O terör gruplarını kahreden de tam da budur.

Ekrem evladıma da geçmiş olsun. Ülkeye değişim getirmenin bir bedeli vardır Bunu da ödemeye hepimiz hazırız.

Yayınlama: 07.05.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.