Bursa’da HDP ve Yeşil Sol Parti flaması taşıyan grup Cumhur İttifakı taraftarlarına saldırdı


Bursa Kent Meydanı’nda cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, Yeşil Sol Parti’nin Bursa’da düzenlediği mitinginden ayrıldığı belirtilen bir grubun, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Varank’ın mobil seçim aracı ve önünde bulunanlara saldırması yer aldı.

Bursa’da HDP ve Yeşil Sol Parti flaması taşıyan grup Cumhur İttifakı taraftarlarına saldırdı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Habertürk TV’de katıldığı programda soruları cevaplandırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum programına ilişkin bir soru üzerine Varank, şunları kaydetti:

“Ben detaylara bakamadım. Tabii ki şiddetin siyaset meydanlarında, miting meydanlarında olması kabul edilebilir bir husus değil. Ama bakın ben de gelirken moralim bozuk geldim. Çünkü benim bir mobil led aracım var. Bursa’nın meydanında duruyor. Bu akşam üzeri bizim mobil led ekranımıza ve onun önünde Sayın Cumhurbaşkanımızın mitingini izleyen vatandaşlarımıza HDP’liler saldırdı. Bugün onların mitingi varmış. Oradan ayrılan HDP’liler bizim meydanda Sayın Cumhurbaşkanımızı izleyen vatandaşlarımıza saldırmışlar. Yani birkaç arkadaşımıza çakmak vesaire öyle şeyler isabet etmiş. Yani çok ciddi bir şey yok ama şunu söylemek istiyorum, bakınız biz eğer şiddete karşı olacaksak, burada gerçekten ikircikli bir tavır göstermememiz lazım.”

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
İsmailağa Cemaati, Cübbeli Ahmet Hoca ile Tüm Bağlarını Kestiğini Açıkladı

İsmailağa Cemaati, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ...

Avusturya ile Karşılaşacak Türkiye’nin 11’i Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları ...

Türkiye’de 1 Milyon TL’nin Aylık Getirisi 19.156 TL ile 45.808 TL arasında değişiyor

Türkiye Merkez Bankası'nın faiz oranlarını sürpriz bir şekilde artırması sonucunda, ...

Olaylar cep telefonu kamerasına yansıdı

Bursa Kent Meydanı’nda cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntülerde, Yeşil Sol Parti’nin Bursa’da düzenlediği mitinginden ayrıldığı belirtilen bir grubun, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Mustafa Varank’ın mobil seçim aracı ve önünde bulunanlara saldırması yer aldı.

Kayıtlarda, partililerin, Cumhur İttifakı mensuplarına Yeşil Sol Partisi ve HDP flama sopalarıyla saldırıyı gerçekleştirdikleri görüldü.

Yayınlama: 08.05.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.