Bahçeli’den ‘McKinsey’ açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli, “McKinsey IMF değil, Duyun-u Umumiye hiç değil. Sorsanız ne IMF’den anlarlar, ne de Duyun-u Umumiye’yi bilirler. Cehalet varsa ihanet tetiktedir, buna da kafaları basmaz” dedi.

Bahçeli’den ‘McKinsey’ açıklaması

Bahçeli, Twitter’dan yazdığı mesajda şunları kaydetti: 

“Yeni Ekonomi Programı bünyesinde kurulan Maliyet ve Dönüşüm Ofisi için danışmanlığa ihtiyaç duyulması, bu hususta siyasi tercih ve takdir hakkının 60’tan fazla ülkede ofisi bulunan uluslararası bir kuruluştan yana kullanılması kendi içinde tutarlıdır.

Mckinsey IMF değil, Duyun-u Umumiye hiç değil. Sorsanız ne IMF’den anlarlar, ne de Duyun-u Umumiye’yi bilirler. Cehalet varsa ihanet tetiktedir, buna da kafaları basmaz.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
İstanbul’da Dönel Kavşakta Kaza: Kurallar Bilinmiyor

  Türkiye genelinde, özellikle büyük şehirlerde dönel kavşaklarda (halk arasında ...

Altın Fiyatlarındaki Yükseliş Hız Kesmiyor: 8 Günde Gram Altında 460 Liralık Artış

Altın fiyatlarındaki yükseliş dur durak bilmiyor. Özellikle 24 ayar gram ...

Türkiye’de En Düşük Emekli Maaşı, Yüzde 12,19’luk Zamla 18 Bin 938 Liraya Yükselecek

Milyonlarca memur ve emeklinin merakla beklediği 2026 yılı Ocak ayı ...

Ünlü Gazeteci Fatih Altaylı Tahliye Edildi

Gazeteci Fatih Altaylı, “Cumhurbaşkanı’na tehdit” suçlamasıyla 22 Haziran’dan bu yana ...

Muhalefet etmek önüne geleni karalamak, gördüğüyle kavgaya tutuşmak değildir. Muhalefet marazi olursa, muvaffakiyet hüsran olur.

Türkiye’ye yabancı yatırım çekilsin isteniyorsa, küresel ekonomik saldırının toz bulutunun dağıtılması arzulanıyorsa, gerek ve ihtiyaç duyulan konularda icra yetkisi, kredi verme durumu, dayatma ve şantaj planı olmayan bir denetim şirketiyle anlaşmak niye yanlış olsun ki?

Yayınlama: 04.10.2018