Avusturyalı Milyoner Lugner: ‘En Büyük Gururum Bu Cami, Beni Ünlü Yaptı’

Avusturyalı milyoner Richard Lugner, kariyerindeki dönüm noktası olan ve onu ünlü yapan Viyana-Floridsdorf’taki camiyi nişanlısı Simone Reiländer ve arkadaşı Lydia Kelovitz ile ziyaret etti.


Avusturyalı Milyoner Lugner: ‘En Büyük Gururum Bu Cami, Beni Ünlü Yaptı’

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana’nın tanınmış iş insanlarından Richard Lugner, kariyerinde önemli bir yere sahip olan ve kendisini ünlü yapan camiyi nişanlısı Simone Reiländer ve arkadaşı Lydia Kelovitz ile ziyaret etti. Viyana-Floridsdorf’ta bulunan bu cami, 1975 ile 1979 yılları arasında Suudi Arabistan Kralı Faisal ibn Abd al-Aziz’in emriyle inşa edilmiş ve Lugner’ın inşaat mühendisliği kariyerinde bir dönüm noktası olmuştur.

Avusturyalı Milyoner Lugner, Kariyerindeki Dönüm Noktası Olan Camiyi Nişanlısı ve Arkadaşıyla Ziyaret Etti
Düğün hazırlıkları devam ederken Lugner, bu önemli yapıyı nişanlısı Simone’a göstermek istemiş. Cami, Lugner için büyük bir gurur kaynağıdır ve onun ünlü olmasını sağlamıştır. Richard Lugner, bu yapı hakkında “Mein größter Stolz ist diese Moschee. Sie hat mich berühmt gemacht,” yani “En büyük gururum bu camiidir. Beni ünlü yapan da budur,” şeklinde konuştu.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana Belediye Başkanı Michael Ludwig’in 60. Yıl Mesajı: “Türkler Viyana’nın Vazgeçilmez Parçası”

Viyana Eyaleti ve Belediye Başkanı Michael Ludwig, Avusturya-Türkiye arasında imzalanan ...

Viyana’da bir işletme dönerin 10 Euro’dan fazla olması gerektiğini söylüyor

Viyana'daki bir dönerci, kaliteli malzemeler kullanarak hazırlanan dönerin 10 Euro'dan ...

Bu özel gezi sırasında “Mörtel” lakabıyla tanınan Lugner, “Bienchen” lakabını verdiği nişanlısı ve “Wildsau” yani “Yabani Domuz” lakaplı Lydia Kelovitz ile birlikteydi. “Heute” gazetesine bu özel anın bir fotoğrafını göndermiş, bu fotoğraf aile albümü için çekilmiştir.

Lugner, bu camiyi ziyaret ederek, kariyerinin önemli anlarını yad etmiş ve bu özel yapıyı gelecekteki eşiyle paylaşma fırsatı bulmuştur. Düğün hazırlıkları devam ediyor ve Lugner bu evliliğin kendisi için son evlilik olacağını vurguluyor.

Foto: Lydia Kelovitz

Yayınlama: 02.05.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.