Avusturya’da Sel nedeniyle A1, Magenta ve Drei Telefon Şirketleri Vatandaşa Sınırsız Konuşma ve Sınır İnternet Sağladı


Avusturya’daki sel felaketi nedeniyle tüm mobil abonelerine sınırsız veri ve konuşma dakikalarını ücretsiz sağladı. A1 ve Drei de benzer şekilde sınırsız iletişim imkânı sunarak mağdurlara destek verdi.

Avusturya’da Sel nedeniyle A1, Magenta ve Drei Telefon Şirketleri Vatandaşa Sınırsız Konuşma ve Sınır İnternet Sağladı


UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın geniş bölgeleri şiddetli fırtınalar ve sel nedeniyle büyük zarar gördü. Bu durumdan etkilenen binlerce insan ve yardım görevlisi, zorlu hava koşullarına rağmen sürekli olarak sahada görev yapıyor. İletişim sağlanmasının kritik önem taşıdığı bu süreçte, mobil iletişim sağlayıcısı Magenta, Avusturya’daki tüm mobil tarifeler için sınırsız veri ve konuşma dakikalarını ücretsiz olarak kullanıma sundu.

Otomatik Aktivasyon

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Dört Ayaklı Dedektifler: Gümrük Köpeklerinden Başarılı Yarıyıl Bilançosu
Avusturya’da Dört Ayaklı Dedektifler: Gümrük Köpeklerinden Başarılı Yarıyıl Bilançosu

Avusturya gümrük köpekleri, 2024'ün ilk yarısında 100.000'den fazla sigara, 129 ...

Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen, Ulusal Konsey Seçimi Sonrası Hükümeti Görevden Aldı
Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen, Ulusal Konsey Seçimi Sonrası Hükümeti Görevden Aldı

Avusturya Cumhurbaşkanı Van der Bellen, seçim sonrası yeni hükümeti kurmak ...

Magenta mobil aboneleri bu hizmetten yararlanmak için herhangi bir işlem yapmalarına gerek kalmadan faydalanabilecekler. Önümüzdeki haftanın cuma gününe kadar, tüm bireysel ve ticari müşteriler otomatik olarak sınırsız internet kullanabilecek ve konuşma dakikaları ücretsiz olacak. Kullanılan veri miktarı ve konuşma süreleri için herhangi bir ek ücret alınmayacak.

Diğer Operatörler de Destekte
Magenta’nın yanı sıra A1 ve Drei de, fırtına ve sel felaketinden etkilenen bölgelerdeki müşterileri için benzer adımlar attı. A1, tüm Avusturya genelindeki abonelerine ve bob kullanıcılarına 22 Eylül’e kadar sınırsız konuşma dakikaları ve veri kullanımı sağladı. Telekom şirketine göre, bu hizmetten yararlanmak için ayrıca bir başvuru ya da kayıt gerekmiyor. Hem bireysel hem de ticari müşteriler bu avantajlardan yararlanabilecek. A1 tarafından yapılan açıklamada, “A1 teknik ekipleri, sel felaketinden etkilenen bölgelerde, kurtarma ekipleri ve halkın iletişimini sağlamak için 24 saat boyunca çalışıyor,” denildi.

Üçüncü büyük operatör Drei de sınırsız veri ve konuşma hizmetini duyurdu. Drei’den yapılan açıklamada, “Fırtına nedeniyle birçok insan zor durumda kaldı. Kurtarma ekipleri ve gönüllüler kesintisiz olarak çalışıyor. Herkesin bağlı kalabilmesi için mevcut Drei mobil tarifelerinde (ön ödemeli kartlar dahil) veriler ve konuşma dakikaları, 20 Eylül 2024 tarihine kadar Avusturya genelinde sınırsız hale getirilmiştir,” ifadeleri yer aldı.

Bu kapsamlı yardım adımları, hem mağdurlar hem de sahada çalışan ekipler için iletişimin kesintisiz olmasını sağlamak adına atılan önemli bir adım olarak dikkat çekiyor.

Yayınlama: 22.09.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.