Avusturya’da Maske karşıtı eski Doktor Rösch tutuklandı

Eski doktor Konstantina Rösch Çarşamba öğleden sonra Graz’da aşı zorunluluğuna ve önlemlere karşı yapılan gösteride tutuklandı.

Avusturya’da Maske karşıtı eski Doktor Rösch tutuklandı

UTKAN HABER (Viyana) – Tedbir karşıtı olarak, Steiermark’ta zaten bilinen Konstantina Rösch’ün  Tıbbi lisansı tartışmalı ifadeleri nedeniyle geri alındı.Maske takmadığı için  Çarşamba öğleden sonra Graz’daki Corona demosunda tutuklandı.  Polis yetkilileri kontrol yapabilmek ve kimliğini tespit etmek için karakola götürdüler. Rösch Polise karşı direnmedi.


Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da KDV İndirimi: Tereyağı 10 Cent, Süt 7 Cent, Yumurta Başına 1,7 Cent Ucuzluyor

Sosyal Demokratlar (SPÖ) kutlama havasında: Yılın ikinci yarısından itibaren temel ...

Avusturya Başbakanı’ndan Ucuz Elektrik Müjdesi: Kilovat Saat 10 Sentin Altına Düşüyor

Avusturya’da elektrik fiyatlarının düşmesi bekleniyor. Devlet enerji şirketi Verbund, Mart ...

Avusturya’da FPÖ’den ORF Maaşlarına Tepki: Ortalama Aylık Maaş 7.140 Euro Brüt

Avusturya'da FPÖ Genel Sekreteri ve Medya Sözcüsü Christian Hafenecker, hane ...

Viyana’da Kira Krizine Karşı Radikal Adım: Belediye Evlerinde Kuralları Değişiyor

Viyana Belediyesi, özel kampanyalar ve yeni bir tahsis modeliyle daha ...


Protestocuların FFP2 maskelerini takmayı reddetmesi nedeniyle şehir merkezinde toplam 52 kişiye tutanak tutuldu ve iki tutuklama meydana geldi. Polis ayrıca giderek artan saldırgan davranışlar fark etti. Ama kimse yaralanmadı. Kayıtlı olmayan demonun lideri de bildirildi.

Bild: Facebook Herbert Studener

 

Yayınlama: 16.12.2021