Avusturya’da Loto Sürprizi: 3 Kişi, Kişi Başı 1,7 Milyon Euro Kazandı

Avusturya’da yapılan dört katlı loto çekilişinde üç kişi kişi başı 1,7 milyon Euro kazandı. Büyük kazanç danışmanı, kazananların çoğunun parayı dikkatli kullandığını ve ani servetlerini gizli tutmalarını tavsiye etti.

Avusturya’da Loto Sürprizi: 3 Kişi, Kişi Başı 1,7 Milyon Euro Kazandı

UTKAN HABER (Viyana) – Pazar günü gerçekleştirilen çekilişte 5 milyon Euro’luk dört katlı loto ikramiyesi büyük bir sürprizle kazanıldı. Üç Avusturyalı, kişi başı 1,7 milyon Euro kazanarak milyoner oldu. 6/45 loto çekilişinde çıkan 02, 04, 27, 29, 34, 35 ve ek sayı 30 (tüm bilgiler garanti edilmez) numaraları, Viyana, Karintiya ve Yukarı Avusturya’dan üç kişiye büyük bir kazanç sağladı. Bu kazananlar, kısa süre içinde hesaplarına 1.732.889,103 Euro alacak. Ek sayı ile yapılan üç beşli tahmin de her biri 61.307,80 Euro kazandırdı. LottoPlus’ta altılı kazanan çıkmadığından, 87 beşli tahminin her biri 5.331,60 Euro ödül kazandı. Ayrıca, doğru Joker tahmini olmadığı için, 28 Ağustos çekilişinde ödül 494.963,90 Euro’luk bir Joker Çift Jackpot’a dönüştü.

Büyük Kazanç Danışmanı Anlatıyor
Avusturyalıların çoğu, loto bileti alırken milyoner olmanın hayalini kurar. Ancak böyle bir para kazancı, kazananlar için büyük bir meydan okuma anlamına gelebilir. Para aniden geldiğinde ne yapılmalı? Harcamak mı, yatırım yapmak mı yoksa hayalleri gerçekleştirmek mi? Avusturya Lotosu’nun büyük kazanç danışmanı “Erhard Glück”, “Kleine Zeitung” gazetesine yeni loto milyonerlerinin gerçek planlarını anlattı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Ebeveynler ve Çocuklar İçin Yardım: 150 Euro’ya Kadar Bonus İmkanı

Avusturya’da Ebeveynler ve Çocuklar İçin Yardım: 150 Euro’ya Kadar Bonus İmkanı


Avusturya’da İşçi Odası, 5. ile 9. sınıfta çocuğu olan ailelere ...

Avusturya’da Kış Öncesi Destek: Düşük Gelirli Hanelere 200 Euro Isınma Yardımı
Avusturya’da Kış Öncesi Destek: Düşük Gelirli Hanelere 200 Euro Isınma Yardımı

Yukarı Avusturya, artan yaşam maliyetlerine karşı düşük gelirli hanelere 200 ...

Avusturya’nın Kärnten Eyaletinde Toplu Taşıma Araçları Bir Hafta Boyunca Ücretsiz!
Avusturya’nın Kärnten Eyaletinde Toplu Taşıma Araçları Bir Hafta Boyunca Ücretsiz!


Kärnten’de 16-22 Eylül tarihleri arasında toplu taşıma ücretsiz olacak, vatandaşlar ...

Avusturya’nın Kärnten Eyaletinde Bir Hafta Ücretsiz Toplu Taşıma Fırsatı
Avusturya’nın Kärnten Eyaletinde Bir Hafta Ücretsiz Toplu Taşıma Fırsatı

Kärnten’de 16-22 Eylül tarihleri arasında toplu taşıma ücretsiz olacak, vatandaşlar ...

“Ziyaret ettiğimde herkes çok heyecanlanıyor ve çoğu kişi ancak para hesaplarına geçince inanmaya başlıyor,” diyen Glück, bugüne kadar yüzlerce loto kazananını tebrik ettiğini ve her seferinde bu durumun onun için yeni bir deneyim olduğunu belirtiyor. Kazananların büyük bir kısmı, parayı düşünceli bir şekilde kullanarak konut kredisi ödemek veya çocukları için tasarruf yapmayı planlıyor. “Kazananlar, hayatlarını baştan sona değiştirmiyor,” diye ekliyor.

New York’a Kahve İçmeye Uçmak
Bazı kazananların ise oldukça ilginç planları var. “Bir kazanan, köyündeki futbol sahasını satın alıp takımın ana sponsoru olacağını söyledi,” diyor Glück. “Ya da New York’a her zaman gitmek isteyen bir çift vardı; şimdi sadece bir kahve içmek için oraya uçacaklar.” Bir başka kazanan ise ödülünden hiç memnun kalmamış ve parayı çabucak harcamak istemiş: “Para yoktu, şimdi var. Büyük bir eğlence ile harcıyor ve para bittiğinde, güzel bir zaman geçirdiğini düşünüyor,” şeklinde anlatıyor Glück.

Kazandıktan Sonrası
Kazananların çoğu, parayı aldıktan sonra Glück ile irtibatı koparıyor ve geriye sadece kazanç ve birkaç iyi tavsiye kalıyor. En önemli tavsiye: Ani serveti başkalarına duyurmamak. Bunu yapanlar, kıskançlık ve borç talepleriyle karşılaşabileceklerini unutmamalı. Özellikle aile ve komşular arasında bu durum çok hassas bir mesele olabilir. Glück, Avusturya genelinde haftada yaklaşık 1.800 kilometre yol yaparak, kazananlarla buluşuyor. Kazananların kimlikleri tamamen gizli tutuluyor. Glück, işinden memnun olduğunu belirterek, “Sadece insanlara gidip onlarla mutluluğu paylaşıyorum. Bu benim kişisel loto kazancım,” diyor.

Özetle:
– Pazar günü yapılan loto çekilişinde üç Avusturyalı kişi başı 1,7 milyon Euro kazandı.
– Avusturya Lotosu’nun büyük kazanç danışmanı, kazananların parayı genellikle düşünceli bir şekilde kullandığını ve hayatlarını köklü bir şekilde değiştirmediklerini belirtiyor.
– Bazı kazananlar ise New York’a kahve içmeye gitmek gibi ilginç planlar yapıyor.
– Danışman, ani zenginliğin duyurulmaması gerektiğini, aksi halde kıskançlık ve borç talepleriyle karşılaşılabileceğini vurguluyor.

Yayınlama: 10.09.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.