Avusturya’da deneme ehliyetine sahip alkollü kadın sürücünün neden olduğu kazada 5 kişi yaralandı

Steiermark eyaletine bağlı St. Johann ob Hohenburg’da alkollü olduğu belirtilen 20 yaşındaki bir kadın trafik kazası geçirdi ve beş kişi yaralandı.


Avusturya’da deneme ehliyetine sahip alkollü kadın sürücünün neden olduğu kazada 5 kişi yaralandı

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın St. Johann ob Hohenburg’ta (Voitsberg bölgesi) meydana gelen trafik kazası, alkolün yaratabileceği tehlikeleri bir kez daha gözler önüne serdi. Cuma gecesi saat 22.00 sıralarında, 20 yaşındaki bir kadın sürücünün alkol etkisi altında kontrolünü kaybetmesi sonucu gerçekleşen feci kaza, beş kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı.

Genç Kadın Sürücünün Neden Olduğu Kaza Beş Kişinin Yaralanmasına Sebep Oldu
Yolunda Graz yönüne ilerlerken karşı şeride geçen ve başka bir araca çarpan 20 yaşındaki kadın sürücü, kaza sonrası yol kenarındaki bir yamaçtan savrularak tarlaya uçtu. Kazaya karışan diğer araçta bulunan 44 yaşındaki kadın sürücü, onun 47 yaşındaki eşi ve dokuz ile on iki yaşlarındaki iki çocuğu da yaralandı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya | Steiermark Eyalet Valisi Drexler: Mültecilerin Aile Birleşimini Tamamen Durdurmalıyız

Steiermark Eyalet Valisi Christopher Drexler, mültecilerin aile birleşimi politikalarının tamamen ...

Avusturya’da Baba ve Oğul 118 km Hızla Yarıştı: Ehliyetleri ve Araçlarına El Konuldu

Avusturya'nın Steiermark eyaletine bağlı Kapfenberg kentinde baba ve oğul, şehir ...

Avusturya Graz’da Boğmaca Enfeksiyonu Nedeniyle Bir Bebek Hayatını Kaybetti

Avusturya'da ağır bir Boğmaca enfeksiyonu nedeniyle birkaç haftalık bebek hayatını ...

Polisin açıklamasına göre, kazaya sebep olan genç kadının henüz deneme ehliyetine sahip olduğu ve alkollü olduğu tespit edildi. Diğer taraftan, karşı aracın 44 yaşındaki kadın sürücüsünün alkol testinin negatif çıktığı belirtildi.

Olay yerine hızla intikal eden acil servis ekipleri tarafından ilk müdahaleler yapıldıktan sonra yaralılar Graz’daki Eyalet Hastanesine nakledildi. Kazada iki araç da ciddi hasar gördü; 20 yaşındaki kadın sürücünün aracı tamamen kullanılamaz hale gelirken, diğer araç da ağır hasar aldı.

Bu üzücü olay, alkolün direksiyon başında ne denli büyük riskler oluşturduğunu ve masum insanların hayatlarını tehlikeye atabileceğini bir kez daha hatırlattı. Trafik güvenliği yetkilileri ve kamu güvenlik birimleri, benzer kazaların önlenmesi için sürücüleri alkol almadan araç kullanmaları konusunda uyarıyor.

Yayınlama: 06.11.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.