avusturya viyana enerji yardım ams ma40 ikramiye bonus emekli ev yardımı avusturya haberleri viyana haberleri

Avusturya’da 53 Yaşındaki Adam 72 Yaşındaki Komşusunu Öldürdü

Avusturya’da 53 Yaşındaki Adam 72 Yaşındaki Komşusunu Öldürdü

GRAZ – Avusturya’nın Graz şehrinde, Jakomini semtinde meydana gelen korkunç olay tüm mahalleyi yasa boğdu. 72 yaşındaki bir kadın, çok katlı apartmanın avlusunda ağır baş ve boyun yaralarıyla ölü bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadını kurtaramadı.

Cinayetle ilgili yapılan ilk incelemelerde, kadının 53 yaşındaki komşusu tarafından öldürüldüğü tespit edildi. Zanlı, polis tarafından gözaltına alınarak suçu itiraf etti. Kanlı saldırının neden gerçekleştiği ise hâlâ bilinmiyor.


Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Sigara Fiyatlarına Temmuz Zammı: TÜV’den Önce Cebinizi Yakabilir!

Avusturya'da sigara tiryakilerini üzecek yeni bir fiyat artışı daha kapıda. ...

Avusturya’da Büyük Vurgun: Sosyal Yardımlardan 100 Bin Euro’yu Cebe Attılar

UTKAN HABER (AVUSTURYA) – Avusturya’da sosyal yardım sistemine yönelik iki ...

Avusturya’da Sosyal Yardımlar Yeniden Şekilleniyor: 9.000 Euro Alan Aile Tartışmaları Alevlendirdi

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya'da geçtiğimiz yıl gündeme gelen yüksek ...

Avusturyalılar Evde Ortalama 102 Euro Nakit Saklıyor

Avusturyalılar evlerinde ciddi miktarda nakit para bulunduruyor. Avusturya Merkez Bankası'nın ...

Görgü Tanıkları ve Mahalleli Şokta

Olay yerine bırakılan çiçekler, yanan mumlar ve hayatını kaybeden kadının gülen bir fotoğrafı, geride kalanların üzüntüsünü simgeliyor. Kurbanın arkadaşları, Avusturya’nın Kleine Zeitung gazetesine verdikleri röportajlarda yaşadıkları şoku dile getirdi. “Hâlâ çimenlerde kan izleri görünüyor,” diyen bir kadın, gözyaşları içinde konuştu.

Başka bir arkadaşı ise, “Cuma günü onunla buluşacaktık, ama buluşamadık. Sonra haberleri gördüm ve evi tanıdım,” ifadelerini kullandı.

Olay sırasında mahallede bulunan komşular da dehşet içinde. Bir mahalle sakini, “Bir anda ambulans, doktorlar ve polis arabaları sokağa doldu. Burası güvenli bir yerdi, kimse böyle bir olay beklemezdi,” diyerek yaşananları anlattı.


Soruşturma Sürüyor

Polis soruşturması tüm hızıyla devam ederken, kadının cesedine cumartesi günü otopsi yapılması planlanıyor. Saldırganın ifadesi alındı ve polis nezaretinde tutuluyor. Olayın kesin detayları ve saldırı sebebi ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

 - Avusturya
Yayınlama: 11.05.2025
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.