Avusturya’da 41 yaşında bir Alman cenaze törenleri sırasında 64 defa hırsızlık olayı gerçekleştirdi

Oberösterrrech eyaletinde akılalmaz hırsızlık yaşandı. Cenaze törenleri sırasında veya sonrasında evde kimsenin olmadığı evlere girerek hırsızlık yaptığı tespit edildi.

Avusturya’da 41 yaşında bir Alman cenaze törenleri sırasında 64 defa hırsızlık olayı gerçekleştirdi

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Oberösterrrech eyaletinde hırsız, şeytanın bile aklına gelmeyecek bir yöntemle 2015 yılından 2022 yılına kadar kimsenin olmadığı evlere girerek hırsızlık yaptı. En sonunda yakayı ele veren seri hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

41 yaşındaki bir Alman, hırsızlıklarını yıllarca çevrimiçi ölüm ilanlarını kullanarak planladı. Yukarı Avusturya’da 2015’ten bu yana çoğu cenaze törenlerinde işlediği 64 defa hırsızlık vakası tespit edildi.

Geçtiğimiz yılın Kasım ayında, Ried bölgesindeki Aurolzmünster’de bir hırsızlık olayı sırasında suçüstü yakalanan 41 yaşındaki bir Alman’a, polis şimdi 2015’ten bu yana Innviertel bölgesindeki 64 hırsızlık olayını kanıtladı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Cennet Gibi Hayat: 56 Yaşındaki Adam 10 Yıldır İşsiz ve İşsizlik Maaşı Alıyor!

Avusturya'da işsizlik oranları artarken, uzun süreli işsizlerin yaşadığı zorluklar da ...

Avusturya’da Baba ve Oğul 118 km Hızla Yarıştı: Ehliyetleri ve Araçlarına El Konuldu

Avusturya'nın Steiermark eyaletine bağlı Kapfenberg kentinde baba ve oğul, şehir ...

Avusturya’da Yıllarca Kira Yardımı Alan 70 Yaşındaki Türk İhbar Edildi

Avusturya'nın Tirol eyaletine bağlı İnnsbruck'ta, Türkiye'deki mülklere sahip olmasına rağmen ...

Viyana’daki Bir Apartmanda Yeni Ev Kuralları: Balkonda Sigara İçmek Yasaklandı

Viyana'nın Ottakring bölgesindeki bir apartmanda, yeni ev kuralları gereği balkonda ...

Adam, Yukarı Avusturya polisinin Çarşamba günü bildirdiğine göre, cenaze törenleri sırasında veya ölüm olayı sonrasında evde kimse olmadığında hırsızlık yapmış. Kurbanlarını, online yayınlanan ölüm ilanları üzerinden buluyormuş.

Avusturya ve Alman yetkililer, şüphelinin Almanya’daki evini aradılar. Orada, her iki ülkedeki suç sahnelerinden çok miktarda malzeme buldular. Bunlar arasında yüzlerce ateşli silah, bıçak, hançer, her iki Dünya Savaşı’ndan çeşitli hatıralar (üniforma ve rozetler gibi), altın ve gümüş mücevherler, altın sikke ve dişler bulunuyordu.

Kasım 24, 2022’den beri seri hırsızlık suçları işleyen bir kişi, Avusturya’da tutuklu bulunuyor. Yüz binlerce euro değerinde bir zarar bildirilirken, emniyet güçleri on binlerce euro değerinde çalınmış malı sahiplerine geri teslim etti. Şüpheli, sorgularında suçlarının bir kısmını kabul etti.

Yayınlama: 06.04.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.