Avusturya’da 3 Yaşındaki Çocuk Yetersiz Beslenmeden Öldü: Ebeveynler Tutuklandı

Avusturya’nın Tirol eyaletinde üç yaşındaki bir çocuk, yetersiz beslenme sonucu hayatını kaybetti. Çocuğun ebeveynleri, cinayet şüphesiyle tutuklanarak soruşturma altına alındı.

Avusturya’da 3 Yaşındaki Çocuk Yetersiz Beslenmeden Öldü: Ebeveynler Tutuklandı

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Tirol eyaletine bağlı Kufstein bölgesinde üç yaşındaki bir çocuk, yetersiz beslenme nedeniyle hayatını kaybetti. Pazartesi günü, çocuğun ebeveynlerinin (25 ve 26 yaşlarında) evinde cansız bulunan çocuk için gerçekleştirilen otopsi, ölüm nedeninin ciddi yetersiz beslenme olduğunu ortaya koydu. Çocuğun ebeveynleri cinayet şüphesiyle tutuklandı.

Üç yaşındaki çocuğun babası, Pazartesi sabahı oğlunun yatakta ölü olduğunu belirterek polisi aradı. Savcı sözcüsü Hansjörg Mayr’ın açıklamasına göre, eve gelen polis ve sağlık ekipleri çocuk için hiçbir şey yapamadılar. Çarşamba günü yapılan açıklamada, çocuğun ölümünün yetersiz beslenmeden kaynaklandığı belirtildi ve ebeveynlerin uzun bir süre boyunca çocuğu yetersiz beslediği şüphesiyle savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Yıllarca Kira Yardımı Alan 70 Yaşındaki Türk İhbar Edildi

Avusturya'nın Tirol eyaletine bağlı İnnsbruck'ta, Türkiye'deki mülklere sahip olmasına rağmen ...

Alman Sürücü Avusturya’da Hız Limitini İkiye Katlayınca Arabasını Kaybetti

Avusturya'da bir Alman sürücü, hız limitinin neredeyse iki katı hızla ...

Avusturya | Innsbruck’ta Okul Yakınında Çocukları Rahatsız Eden Şüpheli Aranıyor

Innsbruck'ta bir okulun yakınında çocukları tehdit eden ve onlardan para ...

Avusturya Inntal Otoyolunda Büyük Uyuşturucu Operasyonu: 120 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Avusturya'nın Inntal otoyolunda yapılan büyük bir uyuşturucu operasyonunda 120 kilogram ...

Çocuğun ebeveynleri, Pazartesi günü yaşadıkları psikolojik kriz nedeniyle hastaneye kaldırıldılar ve Çarşamba öğle saatlerinde hastaneden çıkarken tutuklandılar. Henüz bir sorgulama veya ifadenin alınmadığı, daha fazla bilginin Perşembe günü beklendiği belirtildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerde, ailenin diğer üç çocuğu (bir yaşında, üç yaşında ve altı yaşında) ise Çocuk ve Gençlik Hizmetleri’nin koruması altına alındı. Hansjörg Mayr, ailenin daha önce yetkililerin dikkatini çekmediğini ve üç kız kardeşin normal gelişim gösterdiğini belirtti. Çocuk ve Gençlik Hizmetleri ile daha önce bir temasın olmadığını da sözlerine ekledi.

Savcılık, otopsi sonucunun ardından cinayet şüphesiyle soruşturma başlatıldığını ve ebeveynlerin 48 saat içinde tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarılacağını açıkladı.

Yayınlama: 23.05.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.