Avusturya – Türkiye A Milli Maçına Yoğun İlgi: Biletler Tükendi

Viyana’da gerçekleştirilecek Avusturya – Türkiye A Millî Futbol Takımı karşılaşmasının biletleri tükendiği duyuruldu. Bu maç, 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri öncesinde hem Avusturya hem de Türkiye açısından önemli bir hazırlık maçı olarak kabul ediliyor.


Avusturya – Türkiye A Milli Maçına Yoğun İlgi: Biletler Tükendi

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana’da gerçekleşecek olan Avusturya – Türkiye A Millî Futbol Takımı maçı için futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği biletler, satışa sunulduğu andan itibaren büyük bir hızla tükendi. 26 Mart Salı günü Ernst Happel Stadyumu’nda yapılacak olan 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri hazırlık maçının biletleri, özellikle Türk taraftarlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Tribünlerde Renkli Görüntüler Bekleniyor

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturyalı 92 Yaşındaki Milyoner Lugner 6.Kez Dünya Evine Giriyor

Avusturya'nın tanınmış iş insanı Richard Lugner, 92 yaşında altıncı evliliğine ...

2024 Yılında ORF’ye Kaydolan Viyanalı Kadının Hesabından 1.094 Euro Kesildi

Viyanalı bir kadın, ORF ev hanehalkı vergisi için kaydını yaptırdıktan ...

Avusturya’da Cennet Gibi Hayat: 56 Yaşındaki Adam 10 Yıldır İşsiz ve İşsizlik Maaşı Alıyor!

Avusturya'da işsizlik oranları artarken, uzun süreli işsizlerin yaşadığı zorluklar da ...

Ernst Happel Stadyumu’ndaki maç için misafir taraftarlara ayrılan A ve F bloklarının biletleri tamamen tükendi. Ev sahibi Avusturyalı taraftarlar ise C ve D bloklarında yerlerini alacak. Organizasyon komitesi, misafir takım formaları ile C ve D tribünlerine girişin izin verilmeyeceğini duyurdu.

Bilet Fiyatları ve Satış Detayları
UEFA EURO 2024 hazırlıkları kapsamında düzenlenen dostluk maçının bilet fiyatları, 38 ile 70 Euro arasında değişirken, çocuklar için biletler 16 Euro’dan başlıyor. VIP biletler için ise özel taleplerin vip@oefb.at adresine yapılması gerekiyor.

İki Takım İçin de Önemli Prova
Ralf Rangnick yönetimindeki Avusturya Millî Takımı ve Şenol Güneş yönetimindeki Türkiye A Millî Takımı için bu maç, Almanya’da düzenlenecek olan Futbol Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) öncesinde ciddi bir prova niteliği taşıyor. Avusturya Millî Takımı, bu maçtan önce 23 Mart’ta Bratislava’da Slovakya ile bir hazırlık maçı daha yapacak ve ardından Marbella’da bir eğitim kampına katılacak. Türkiye Millî Takımı ise uluslararası arenada kendini sınamak ve EURO 2024 öncesi takımın hazır olup olmadığını değerlendirmek amacıyla sahada olacak.

Futbolseverlerin Gözü Kulağı Ernst Happel Stadyumu’nda
Futbol dünyasında büyük bir ilgiyle beklenen Avusturya – Türkiye maçı, hem yerel hem de uluslararası futbol severler arasında büyük bir heyecan yaratıyor. Ernst Happel Stadyumu’nda gerçekleşecek olan bu karşılaşma, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Yayınlama: 20.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.