Avusturya | Sankt Pölten’de Bıçaklı Saldırı: 35 Yaşındaki Kadın Partnerini Yaraladı

St. Pölten’de, 35 yaşındaki bir kadın, Pazar akşamı yaşanan bir tartışma sonrası partnerini karın bölgesinden bıçaklayarak yaraladı. Kadın geçici olarak tutuklanırken, yaralanan adam ameliyat edildi ve hayati tehlikesi bulunmuyor. Polis, olayın arka planını ve motivasyonunu araştırıyor.

Avusturya | Sankt Pölten’de Bıçaklı Saldırı: 35 Yaşındaki Kadın Partnerini Yaraladı

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Niederösterreich eyaletine bağlı Sankt Pölten’de Pazar akşamı saat 19.30 sıralarında yaşanan bir tartışmanın ardından kanlı bir olay meydana geldi. İddialara göre, 35 yaşındaki bir kadın, erkek arkadaşını bıçakla saldırarak karın bölgesinden yaraladı. Olay, şehrin Josefstraße adlı sokakta gerçekleşti.

Polis sözcüsü Raimund Schwaigerlehner, kadının “geçici olarak tutuklandığını” ve yaralanan adamın hastaneye kaldırılarak ameliyat edildiğini belirtti. Şans eseri, adamın hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana’daki Bir Apartmanda Yeni Ev Kuralları: Balkonda Sigara İçmek Yasaklandı

Viyana'nın Ottakring bölgesindeki bir apartmanda, yeni ev kuralları gereği balkonda ...

Avusturya’nın Niederösterreich Eyaletinde Aşırı Hız Yapan Dokuz Araca El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Avusturya’da 1 Mart 2024’ten İtibaren Polis Tarafından 21 Otomobile El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Saldırının ardında yatan neden ve motivasyon henüz netlik kazanmamışken, polis alkolün olayda etkili olmuş olabileceğini düşünüyor. İlk sorgulamaların bugün öğleden sonra yapılması bekleniyor.

Soruşturma süreci devam ederken, “Kurier” gazetesi olayın Josefstraße’de gerçekleştiğini bildirdi. Masumiyet karinesinin geçerli olduğu bu olayda, polis detaylı bir araştırma yürütüyor.

Yayınlama: 19.02.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.