Avusturya | Salzburg Eyaletinde 15-16 Yaşlarında İki Genç Kıza Yönelik Cinsel İstismar İddiası: 9 Genç Soruşturma Altında

Salzburg eyaletinin Pongau bölgesinde yer alan Bischofshofen’de, çok sayıda gencin iki genç kıza cinsel istismarda bulunduğu iddia ediliyor. Dokuz şüpheli hakkında soruşturma sürüyor.



Avusturya | Salzburg Eyaletinde 15-16 Yaşlarında İki Genç Kıza Yönelik Cinsel İstismar İddiası: 9 Genç Soruşturma Altında

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Salzburg eyaletinde bulunan Bischofshofen bölgesinde, 15-16 yaşlarındaki iki genç kıza cinsel istismar iddiaları ülkeyi derinden etkiledi. Salzburger Nachrichten’in haberine göre, iddialar geçtiğimiz Noel döneminde bir ev partisinde yaşanmış. Partide, 15 ile 18 yaşları arasında değişen dokuz genç, alkol alarak kendilerinden geçmiş durumdaki iki genç kıza cinsel istismarda bulunulduğu iddia ediliyor.  Bu trajik olayın ardından Salzburg polisi, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Salzburg’da Şok Eden Cinsel İstismar Vakası: 9 Kişi Soruşturma Altında
İddialara göre, bu korkunç suçlar sırasında gençlerin yaşananları cep telefonlarıyla kaydettiği ve bu kayıtların şimdi soruşturmanın bir parçası olduğu belirtiliyor. Medya raporları, dokuz şüphelinin göçmen kökenli olduğunu ve aralarında Türk ve Sırp kökenli şahısların da bulunduğunu aktarıyor. Soruşturma devam ederken, bu kişilerin geçici olarak serbest bırakıldıkları ifade ediliyor.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana’daki Bir Apartmanda Yeni Ev Kuralları: Balkonda Sigara İçmek Yasaklandı

Viyana'nın Ottakring bölgesindeki bir apartmanda, yeni ev kuralları gereği balkonda ...

Avusturya’nın Niederösterreich Eyaletinde Aşırı Hız Yapan Dokuz Araca El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Avusturya’da 1 Mart 2024’ten İtibaren Polis Tarafından 21 Otomobile El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Olayın ardından genç kızlar, detaylı bir şekilde sorgulandı. Yetkililer, mağdurları korumak adına olayı ilk etapta kamuoyuna duyurmaktan kaçındı. Bu olay, cinsel istismarın önlenmesine yönelik daha etkili önlemlerin alınmasının ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Salzburg polisi, vakayla ilgili kesin bilgilere ulaşabilmek için titiz bir soruşturma yürütüyor. Bu süreçte, sanıkların cinsel saldırıları gösterdiği iddia edilen videoların bulunması, soruşturmanın önemli bir parçasını oluşturuyor.

Yayınlama: 09.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.