Avusturya | Graz’da Yaya Geçidindeki Feci Kaza: 58 Yaşındaki Yaya Ağır Yaralı

Steiermark Eyalet Polis Müdürlüğü’nün raporuna göre, Graz’ın St. Peter bölgesinde bir yaya geçidinde meydana gelen trafik kazasında 58 yaşındaki bir yaya ciddi şekilde yaralandı. Perşembe sabahı bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan yaya, acil servise kaldırıldı.


Avusturya | Graz’da Yaya Geçidindeki Feci Kaza: 58 Yaşındaki Yaya Ağır Yaralı

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Graz kentinde endişe verici bir trafik kazası yaşandı. Perşembe sabahı, St. Peter bölgesindeki bir yaya geçidinde gerçekleşen olayda, 58 yaşındaki bir yaya, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde, trafik yoğunluğunun arttığı bir zaman diliminde meydana geldi.

58 Yaşındaki Yaya Ağır Yaralı
Kaza, 26 yaşındaki bir sürücünün yönetimindeki otomobilin, yaya geçidinden geçmekte olan yaşlı bir yayaya çarpmasıyla gerçekleşti. İlk bulgulara göre, Graz’lı genç sürücü dikkatini yeterince toplayamamış ve yaşlı yayayı fark edememiş olabilir. Yaya geçidinde meydana gelen çarpışma sonucu, yaya yere düşerek ciddi şekilde yaralandı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya | Steiermark Eyalet Valisi Drexler: Mültecilerin Aile Birleşimini Tamamen Durdurmalıyız

Steiermark Eyalet Valisi Christopher Drexler, mültecilerin aile birleşimi politikalarının tamamen ...

Avusturya’da Baba ve Oğul 118 km Hızla Yarıştı: Ehliyetleri ve Araçlarına El Konuldu

Avusturya'nın Steiermark eyaletine bağlı Kapfenberg kentinde baba ve oğul, şehir ...

Avusturya Graz’da Boğmaca Enfeksiyonu Nedeniyle Bir Bebek Hayatını Kaybetti

Avusturya'da ağır bir Boğmaca enfeksiyonu nedeniyle birkaç haftalık bebek hayatını ...

Kazazede, olay yerine hızla intikal eden ambulans ekiplerince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra LKH Graz hastanesine sevk edildi. Polis ekipleri tarafından kaza yerinde yapılan incelemelerin ardından, trafik akışı normale döndürüldü.

Polis yetkilileri, kazanın tam sebeplerinin belirlenmesi için gerekli soruşturmanın başlatıldığını duyurdu. Kazaya karışan sürücünün ifadesi alınırken, olayla ilgili tanık beyanları da toplanmaya başlandı. Yaya geçitlerindeki güvenlik önlemlerinin ve sürücülerin dikkatinin önemi bir kez daha vurgulanarak, benzer kazaların önlenmesi için toplumsal farkındalığın artırılması çağrısında bulunuldu.

Graz’daki bu talihsiz olay, trafik güvenliği konusunda gerekli tüm tedbirlerin alınmasının önemini bir kez daha gündeme getiriyor.

Bild: Google Maps

Yayınlama: 02.11.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.