Avusturya | Burgenland’da Park Halindeki Araçta Erkek Cesedi Bulundu

Burgenland’ın Oberwart kasabasında, Perşembe sabahı erken saatlerde bir park yerinde aracın içinde bir erkek cesedi keşfedildi.

Avusturya | Burgenland’da Park Halindeki Araçta Erkek Cesedi Bulundu

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Burgenland eyaletine bağlı Oberwart bölgesinde, Perşembe sabahı erken saatlerde park halindeki bir aracın içinde bir erkek cesedi bulundu. Rotunden alanındaki otoparkta gerçekleşen korkunç keşif, sabah saat 7 civarında yoldan geçen vatandaşlar tarafından yapıldı.

Görgü tanıklarının hızla yetkililere haber vermesi üzerine olay yerine gelen Burgenland Devlet Kriminal Polis Teşkilatı olay yeri inceleme ekipleri, derhal soruşturma başlattı. 2 Kasım tarihinde buluntu yerinde uzun süren ayrıntılı incelemeler yapıldı ve ölen kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar devam etti.

Polis kaynaklarına göre, cesedin kimliği ve ölüm nedeni hakkında ilk bulguların kısa sürede açıklanması bekleniyor. Polis, ölümün şüpheli olup olmadığı veya herhangi bir şiddet unsuru içerip içermediği konusunda henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Korkunç Olay: Eski Karısını Bıçakla Yaralayan Adam Kaçak

Avusturya'nın Burgenland bölgesinde, bir adam eski karısını boynundan bıçaklayarak ağır ...

Avusturya’nın Burgenland Eyaletinde İki Ceset Bulundu: Soruşturmalar Devam Ediyor

Avusturya'nın Burgenland eyaletindeki Stöttera bölgesinde bulunan iki ceset, polisi derin ...

Avusturya | Burgenland Eyaletinde 2.000 Euro’ya Kadar Wärmepreisdeckel – Isınma Fiyat Tavanı Yardımı Sağlanıyor


Burgenland, 2024 için Isınma Fiyat Tavanı uygulamasını güncelleyerek yüksek ısınma ...

Birkaç Gün Önce Aşağı Avusturya’da Cinayet
Bu olay, Aşağı Avusturya’da yaşanan başka bir vahşi cinayetin hemen ardından geldi. Bir FPÖ politikacısının, bir at çiftliği sahibi ve AMS kurs liderini vurarak öldürdüğü bildirildi. Kurbanın cesedi, olaydan kısa bir süre sonra Çekya’da bir mezarlıkta bulundu. Cinayet zanlısının, olay yerinde intihar ettiği anlaşıldı.

Burgenland’daki mevcut olay ile Aşağı Avusturya’daki cinayet arasında herhangi bir bağlantı olup olmadığı henüz belirsizliğini korurken, soruşturma birimleri her iki olayın da tüm yönleriyle aydınlatılması için titiz bir çalışma yürütüyor.

Burgenland polisi, olayla ilgili daha fazla bilgiye ulaşıldıkça kamuoyunu bilgilendireceklerini belirtti. Vatandaşlar, herhangi bir bilgiye sahip olmaları durumunda polis ile iletişime geçmeleri konusunda teşvik ediliyor. Olayın aydınlatılmasına yardımcı olacak bilgilerin gizlilik içinde ele alınacağı vurgulanıyor.

Yayınlama: 02.11.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.