Aralık Ayında Avusturya’da 1.750 Euro’ya Kadar Bonus Ödemesi Yapılacak

Aralık ayında Avusturya genelinde yaklaşık 80.000 kişiye ‘Yakın Akraba Bonusu’ adı altında 750 Euro ödenecek. 2024 Ocak ayından itibaren bu bonus yıllık 1.500 Euro olarak, aylık taksitler halinde ödenecek.

Aralık Ayında Avusturya’da 1.750 Euro’ya Kadar Bonus Ödemesi Yapılacak

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’da Aralık ayında yeni bir bonus ödemesi yapılacak. ‘Yakın Akraba Bonusu’ adı altında verilecek bu ödeme, 2023’ün ikinci yarısı için tek seferlik 750 Euro olarak belirlendi. 2024 Ocak ayından itibaren ise bu bonus, aylık 125 Euro’luk 12 taksitte, toplamda yıllık 1.500 Euro olarak ödenecek.

Avusturya – 750 Euro yardım başvuru formu için BURAYA tıklayınız.

Bu bonus, en az Pflegestufe 4 (Bakım Seviyesi 4) seviyesindeki yakın akrabalarına bakım sağlayan kişilere, belirli şartları yerine getirmeleri durumunda verilecek. Ödeme, birey kendisi ya da başkası adına sigortalıysa otomatik olarak yapılacak. Aksi halde, başvuru yoluyla talep edilebilir. Önemli şartlar arasında aylık net gelirin 1.500 Euro’yu aşmaması ve bakımın başlamasının en az bir yıl önce olması bulunuyor.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya Otobanlarında Fahiş Akaryakıt Fiyatları: Bir Depoda 34 Euro Fark Oluyor

Avusturya otobanlarında akaryakıt fiyatları şehir içinden çok daha yüksek olup, ...

Avusturya’da Hofer Marketler Zinciri 50 Şubeye Self Servis Kasaları Yerleştiriyor

Hofer, 2025'e kadar 50 şubesine self-checkout kasalar kurarak müşteri deneyimini ...

Avusturya Hofer Marketler Zinciri CEO’su: Daha Uzun Çalışma Saatlerine Gerek Yok!

Hofer, 2025'e kadar 50 şubesine self-checkout kasalar kurarak müşteri deneyimini ...

Niederösterreich (Aşağı Avusturya) eyaletinde, yılda bir kez verilen ve 1.000 Euro değerinde olan ‘NÖ Pflege- und Betreuungsscheck’ (NÖ Bakım ve Destek Çeki) adında ek bir destek de bulunuyor. Bu destek için 2023 yılında 31 Aralık’a kadar başvuru yapılabilir. 2024’ten itibaren bu, Federal Yakın Akraba Bonusu ile birlikte toplamda 2.500 Euro ekstra anlamına geliyor.

Aşağı Avusturya – 1.000 bakım ikramiye başvuru formu için BURAYA tıklayınız.

Bu yeni bonus ödemeleri, bakım veren akrabalara önemli bir mali destek sağlayacak ve onların yükünü hafifletecek. Detaylı bilgi ve başvuru formları, ilgili web sitelerinde bulunabilir. Bu ödeme, bakım veren kişilerin zorlu görevlerine karşı bir takdir ve destek olarak görülüyor.

Yayınlama: 07.12.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.