Almanya’da Yanlış Park Edenleri İhbar Eden Gence Saldırı: Anzeigenhaupmeister Matthei Yumruk Yedi

Almanya’nın Saksonya eyaletinde, yanlış park edenleri ihbar eden 18 yaşındaki Niclas Matthei, canlı yayında 200 kişinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından yumrukla saldırıya uğradı. Matthei, son bir yıl içinde 4,227 yanlış park ihbarı yaparak belediyeye 140 bin avro kazandırmış ve bu faaliyetlerini toplumsal sorumluluk olarak gördüğünü ifade etmişti.


Almanya’da Yanlış Park Edenleri İhbar Eden Gence Saldırı: Anzeigenhaupmeister Matthei Yumruk Yedi

UTKAN HABER (Viyana) – Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Bautzen kentinde, 18 yaşındaki yanlış park edenleri ihbar eden (Anzeigenhaupmeister) Niclas Matthei’ye kimliği belirsiz bir kişi tarafından fiziksel saldırı yapıldı. Olay, Cumartesi akşamı canlı yayın sırasında gerçekleşti. Matthei, sarı uyarı renkli bir ceket ve bisiklet kaskı giyerek bir arkadaşının arabasında oturduğu sırada, park yerinde toplanan yaklaşık 200 kişinin önünde yüzüne yumruk atıldı.

Genç ihbar müdürü, son bir yıl içinde Almanya’da 4 bin 227 yanlış park ihbarı yaparak dikkat çekmiş ve bu ihbarlar sayesinde belediye 140 bin avro gelir elde etmişti. Matthei, bu faaliyetlerini toplumsal bir sorumluluk olarak gördüğünü ve yanlış park edenleri ihbar etmeyi hobisi olarak kabul ettiğini belirtiyor.

Olay anı, bir video kaydında da yer alıyor ve görüntülerde Matthei’nin burnundan kan geldiği görülüyor. Genç adam, hemen polisi arayarak “Az önce yüzüme vuruldu, burada yaklaşık 200 kişi var,” dedi. “Bild” gazetesi ve “Tag24” haber kaynaklarına göre, polis bu olayı doğruladı ancak saldırganın kimliği henüz belirlenmemiş durumda.

Bild:Screenshot Youtube/SPIEGEL TV

 

Yayınlama: 28.04.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.