Almanya’da Sahte Türk Falcı Bir Kadını 5 Milyon Euro Dolandırarak Türkiye’ye Kaçtı

Almanya’nın Münih şehrinde yaşanan olayda, Serkan Ö. adında bir Türk vatandaşı, zengin bir iş insanının eşini dolandırarak 5 milyon Euro’ya mal olan bir vaka yaratmış. Serkan, temizlikçilik yaparken tanıştığı ve batıl inançlara sahip olan bu kadını kült ritüelleri ve uyuşturucu kullanımı ile manipüle ederek büyük miktarlarda para almış.

Almanya’da Sahte Türk Falcı Bir Kadını 5 Milyon Euro Dolandırarak Türkiye’ye Kaçtı

UTKAN HABER (Viyana) – Almanya’nın Münih şehrinde Geçen hafta Münih Yerel Mahkemesi’nde Serkan Ö. (47) adlı Türk ve eşi hakkında 62 ayrı dolandırıcılık suçlamasıyla dava başladı. İddiaya göre Serkan, zengin bir iş insanının eşi olan kadını milyonlarca Euro dolandırdı. Serkan’ın asıl mesleği temizlikçilikken, kadının batıl inançlara meyilli olduğunu fark etmiş ve bu iyi niyetli kadınla defalarca kült ritüelleri gerçekleştirmiş, hatta onu uyuşturucuya bile başlatmış. İddianameye göre, kadın 2018’den bu yana dolandırıcıya toplamda 1,3 milyon Euro ödemiş. BILD bilgilerine göre, 2011’den bu yana toplam zarar beş milyon Euro’yu bulmuş.

Türkiye’de Lüks Yaşam: Sahte Falcı Dolandırdığı Milyonları Harcıyor
Mahkemeye, ağır hasta olduğunu ve erken emekli olduğunu söylemeye çalıştı. Ancak “Falcı” Serkan, Türkiye’de lüks ve macera dolu bir hayat sürüyor: Sahtekar falcının kurbanının milyonlarını nasıl harcadığı ortaya çıktı!

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Gurbetçilere Üzücü Haber: Yurtdışından Türkiye’ye İkinci Telefon Getirilmesine Yasak Getirildi

Türkiye'ye yurtdışından ikinci bir cep telefonu getirilmesine yasak getirildi; fazladan ...

Avusturya-Türkiye İlişkilerinde Yeni Perspektifler: Dışişleri Bakanı Schallenberg Ankara’da

Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg, 13-14 Mayıs tarihlerinde Türkiye'ye gerçekleştirdiği ...

Avusturya Dışişleri Bakanı Schallenberg’den Türkiye’ye Anlamlı Ziyaret: Anıtkabir’de Atatürk’ü Andı”

Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg, Türkiye ziyareti sırasında Viyana ile ...


Serkan Ö., dolandırılan paralarla Türkiye’de şatafatlı bir hayat sürüyor. Sosyal medyada lüks seyahatlerinin fotoğraflarını çekinmeden paylaştı. Ege’de tekne turları, Türk Rivierası’nda paraşütle atlama ve Antalya önlerinde jet-ski gezintileri gibi aktivitelerle dolu bir hayatı var. Ayrıca, Türkiye’de birkaç şirketi olduğunu ve bunlar arasında bir inşaat şirketi sahibi olduğunu gösteriyor. Dolandırılan kadının eşi, “Paramızı asla geri alamayacağız,” diyor. “Ama sadece harcamakla kalmadı, aynı zamanda yatırım da yaptı.”

Serkan Ö. Mahkemeye Çıkmadı – Tutuklama Emri
İlk duruşma gününde Ö., eşiyle birlikte sürpriz bir şekilde Türkiye’den gelip mahkemeye çıktı. Ancak yedi yıla kadar hapis cezası alabileceğini öğrenince kaçtı. İkinci duruşma gününe ise hiç çıkmadı. Mahkeme, tekrar Türkiye’ye kaçtığını ve lüks yaşamına geri döndüğünü düşünüyor. Savcılık, tutuklama talebinde bulunmadı. Soruşturmayı yürüten savcı, “Kaçma riski beklenmiyordu,” dedi. Ancak artık bir Avrupa tutuklama emri çıkarılmış durumda. Fakat bu, “Falcı” Serkan’ı pek ilgilendirmiyor olabilir. Çünkü Türkiye, vatandaşlarını yabancı ceza kovuşturma makamlarına iade etmiyor.

Yayınlama: 05.05.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.