Almanya’da Lotto milyoneri Gurbetçi Chico şikayetçi: Emlakçılar beni dolandırmak istedi

Chico, 2022’de Almanya’da 9,8 milyon Euro kazandıktan sonra emlakçıların fiyatları artırarak kendisini dolandırmak istediğini iddia ediyor. Lotto milyoneri, mükemmel evi bulma konusunda yaşadığı zorlukları ve insanların onun hakkındaki yanlış izlenimlerini açıklıyor.

Almanya’da Lotto milyoneri Gurbetçi Chico şikayetçi: Emlakçılar beni dolandırmak istedi

UTKAN HABER (Viyana) – 2022’de Almanya’da Chico, lotoda büyük ikramiyeyi kazandı. O zamanlar yaklaşık on milyon Euro kazandı. Şimdi 43 yaşındaki adam, servetinin getirdiği gölge yönleri açıklıyor. Kürşat Yıldırım, gerçek adıyla Chico, Eylül 2022’de manşetlere çıktı. 9,8 milyon Euro’luk bir loto kazancı, eski vinç operatörünü bir anda zengin etti.

Instagram’da Chico, 852.000 takipçisini yeni lüks yaşamına istekli bir şekilde dahil ediyor. 43 yaşındaki adam düzenli olarak alışveriş yaparken, restoranlarda veya tatildeyken kendini gösteriyor. Ancak hayatın bir multimilyoner olarak tamamen kaygısız olduğunu düşünenler yanılıyor. Bir röportajda Chico şimdi dezavantajlar hakkında açıkça konuşuyor. “İnsanlar fiyatları artırabileceklerini düşündü” diyor. Milyonluk kazancının üzerinden neredeyse iki yıl geçmesine rağmen, Dortmund’lu hala ebeveynlerinin yanında yaşıyor. Sebep: Mükemmel evi bulma arayışı birkaç zorlukla karşılaştı. Chico’nun evi konusunda kesin fikirleri vardı. “Phoenix Gölü’ne taşınmak istiyordum. Dortmund’u asla terk etmezdim, burası benim memleketim, burada büyüdüm. Her köşede bir anı, bir hikaye var,” diye açıklıyor “teleschau” ile yaptığı röportajda.

Geçtiğimiz aylarda Chico, 40’tan fazla ev gezdi, ancak fiyatlar aniden uçtu. “İnsanlar, lotoda kazandığımı düşündükleri için fiyatları artırabileceklerini düşündüler,” diye açıklıyor sosyal medya yıldızı. Eğer internet üzerinde bir mülk 1,8 milyon Euro olarak listelenmişse, emlakçı ondan 2,8 milyon Euro istemiş. Chico, insanların onun hakkında yanlış bir izlenime sahip olduğunu düşünüyor: “Onlar düşünüyor ki, bu adamın eğitimi yok, gettoda büyüdü, hapiste yattı, uyuşturucu bağımlısıydı, o yüzden parayla başa çıkamaz. (…) Onlar bunu sadece ekliyorlar çünkü Chico’nun parası var ama hiçbir fikri yok.” diyor. Dortmund’lu daha önce iki kez hapis yattı. “Bild” gazetesi, onun birkaç sabıkadan sonra önce dolandırıcılık, sonra da hırsızlık nedeniyle mahkum edildiğini bildirdi. Chico, Haziran ayında taşınacak.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Almanya’da Sahte Türk Falcı Bir Kadını 5 Milyon Euro Dolandırarak Türkiye’ye Kaçtı

Almanya'nın Münih şehrinde yaşanan olayda, Serkan Ö. adında bir Türk ...

Almanya’nın Türk Loto Milyoneri Chico Polis Sevgilisiyle Ayda 30 Bin Euro – 1 Milyon Lira Harcıyor

Kürsat Yıldırım, yani "Chico", 2022'de loto kazanarak neredeyse 10 milyon ...

Emlakçıların oyunlarından korunmak için Chico sonunda bir uzmandan yardım aldı: “Onunla her zaman güvende hissediyorum.” Bu başarılı oldu: Artık Chico, adil bir fiyata bir ev buldu. Haziran ayında taşınabilir.

Ayrıca ebeveynlerine de bir iyilik yapmak istedi – ancak onlar reddetti. “Onlara güzel bir ev almak istedim, ama annem istemiyor. Onun ihtiyacı olan her şey var – arkadaşları, pazarı, camisi. O yüzden kaldığı yerde kalmak istiyor,” diye anlatıyor influencer. Kazancından sonra annesine 40.000 Euro değerinde bir saat aldı. Ne zaman bu saatin ne kadar pahalı olduğunu öğrense, Chico onu geri getirmek zorunda kaldı: “O maddi şeyler istemiyor, sadece oğlunun iyi olduğunu görmek istiyor.”

Yayınlama: 26.04.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.