Almanya’da Loto Milyoneri Chico: ‘Loto Oynamadan Duramıyorum, Ayda 2.500 Euro Harcıyorum’

Almanya’da 2022 yılında loto kazanan Chico, Sat.1 belgeselinde “Paradan Tabii Ki Bahsedilir” adlı şovda, nasıl hızlıca para harcadığını anlatıyor.

Almanya’da Loto Milyoneri Chico: ‘Loto Oynamadan Duramıyorum, Ayda 2.500 Euro Harcıyorum’

UTKAN HABER (Viyana) – Almanya’da Bir buçuk yıl önce Kürsat Yildirim, nam-ı diğer “Loto Kralı Chico”, neredeyse on milyon euro kazandı. “Paradan Tabii Ki Bahsedilir” mottosuyla Sat.1 şovunda her şeyi açıkça anlatıyor. Üç milyon euro zaten harcandı. Peki nereye? Başlıca lüks mallar; gayrimenkul, arabalar ve saatler.

Chico “duramıyor”
Sat.1 belgeselindeki mali durumuna dair ayrıntılı bir inceleme, daha fazlasını ortaya koyuyor: Chico ve kız arkadaşı Candice, aylık yaklaşık 1500 euroyu restoranlarda harcıyor ve lüks mağazalarda sadece üç üst giyim için 1440 euro harcıyorlar. Ancak Chico’nun “yatırımları” burada bitmiyor. “Teleschau” ile yapılan bir röportajda, her ay loto bileti için yaklaşık 2500 euro harcadığını söylüyor. “Bu bir bağımlılık ve duramıyorum. Birçok bağımlılığım oldu. En azından biri işe yaradı.”

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Almanya’da 6-7 Euro olan Döner Fiyatlarına Müdahale: Fiyatlar 4,90 Euro’ya Düşürülsün Önerisi

Almanya'da hızla yükselen döner fiyatlarına karşı Die Linke partisi, döner ...

Almanya’da Elektrikli Otomobil Pişmanlığı: Sahiplerin Yarısı Kararından Memnun Değil

Almanya'daki elektrikli otomobil pazarı durgunluğa girmiş durumda. Çoğu Alman, desteklerin ...

Emeklilikte 2000 Euro Maaş Alabilmek İçin Ne Kadar Kazanmalısınız?

2000 Euro emekli maaşı alabilmek için yüksek gelir elde etmeniz ...

Almanya’da Sahte Türk Falcı Bir Kadını 5 Milyon Euro Dolandırarak Türkiye’ye Kaçtı

Almanya'nın Münih şehrinde yaşanan olayda, Serkan Ö. adında bir Türk ...

Ay Sonunda Para Sıkıntısı: Bir Ayda Ne Kadar Harcama Yaptığı Ortaya Çıktı
Ancak bu, 43 yaşındaki adamın yaşamındaki tek bağımlılık değil. “Dikkat çekmekten alınan heyecan, bu uyuşturucu heyecanından milyonlarca kez daha güçlü. Dürüst olmak gerekirse, kazandığımdan beri bir veya iki kez tekrar uyuşturucuya başvurdum. Sürekli bir mücadele, ama iyimserim.” Artık genç hayranları için bir örnek olduğunu söylüyor, örnek olmaya devam etmek istiyor.

Lüks Hayatta Dikkat Çeken Bir Detay
Chico ve Candice’in zenginliklerine rağmen mütevazi bir yaşam sürdürdükleri görülüyor. Ayda sadece 750 euro kira ödeyerek 70 metrekarelik bir dairede yaşıyorlar. Chico en çok hapishaneden tanıdığı hızlı kahveyi içmeyi tercih ediyor.

Çift, belgeselde net 24.200 euro ile ayda bir bütçe planladıklarını belirtiyor. Chico, şirketlerinin yöneticisi olarak aylık 4000 euro maaş alıyor, ek olarak gayrimenkullerinden aylık 12.000 euro kira geliri elde ediyor. Sosyal medyadan da aylık 4000 euro kazanırken, kız arkadaşı Candice polis memuru ve influencer olarak aylık 4200 euro kazanıyor.

Ay Sonu Gelirken
Yüksek gelirlerine rağmen çift sıklıkla mali sıkıntılar yaşıyor. Yüksek harcamalar nedeniyle ayın ilk iki haftasından sonra bütçelerinden sadece 1415 euro kalıyor. “İlk iki hafta için genelde yeterli oluyor. Ancak iki hafta İsviçre’ye gidiyoruz ve bu çok pahalıya mal oluyor,” diye açıklıyor Candice belgeselde. Otel için 1000, diğer harcamalar için 7000 euro gidiyor.

Ay sonunda çiftin elinde sadece 1190 euro kalıyor. Aylık harcamaları yaklaşık olarak 30.000 euro’ya ulaşıyor. Candice durumu özetliyor: “Vay canına, ne kadar çok para harcadık.”

Chico, Teleschau röportajında son olarak şunları ekliyor: “Para gerçekten mutlu ediyor! Parayla mutluluğun olmadığını söyleyenler, hiç yeterince parası olmamış. Para çok eğlenceli! Aşkı veya zamanı satın alamazsınız ama her zaman güvende olursunuz.”

Yayınlama: 27.04.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.