Almanya Dortmund’da Loto Milyoneri Chico’nun Evleri Kundaklandı: Polis Şüpheli Arıyor


Bu haber, Dortmund’da yaşanan bir kundaklama olayını anlatıyor. Ünlü loto milyoneri Chico’ya ait iki ev, gece yarısı bir kundakçının saldırısı sonucu alevler içinde kaldı. Dortmund Polisi, yangının çatı katında başladığını ve kundaklama sonucu çıktığını düşünüyor.



Almanya Dortmund’da Loto Milyoneri Chico’nun Evleri Kundaklandı: Polis Şüpheli Arıyor

UTKAN HABER (Viyana) – Almanya Dortmund’da meydana gelen şok edici bir olay, ünlü loto milyoneri Chico’yu hedef aldı. Cuma gününün ilk saatlerinde Chico’ya ait iki ev, bir kundakçının saldırısı sonucu alevler içinde kaldı.

Gece Yarısı Kundaklama Dehşeti
Olay, Dortmund’da daha önce birkaç evi ateşe veren bir kundakçının eseri olarak düşünülüyor. Bild.de’ye konuşan Chico, olayı kardeşinden öğrendiğini ve evlerine giderek itfaiye ve polis araçlarıyla dolu bir sokakla karşılaştığını belirtti. Şükürler olsun ki, yangında kimseye ciddi bir zarar gelmedi.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Almanya’da Sel: Polis Yeni Ölümler Bildirdi ++ Genç İtfaiyeci (22) Trajedisi

Almanya'da meydana gelen şiddetli hava olayları ciddi sellere neden oldu. ...

Almanya’yı Vuran Sel: İkinci Dalga Alarmı – Yolcu Gemisi Tahliye Edildi – Ölü Sayısı Artıyor

Almanya’daki sel felaketi devam ediyor. Güney bölgeleri fırtınalardan en çok ...

Almanya’da 6-7 Euro olan Döner Fiyatlarına Müdahale: Fiyatlar 4,90 Euro’ya Düşürülsün Önerisi

Almanya'da hızla yükselen döner fiyatlarına karşı Die Linke partisi, döner ...

Chico’nun Evlerinde Büyük Zarar
Dortmund Polisi, yangının saat 4.20 civarında bildirildiğini ve çatı katında başladığını açıkladı. İlk incelemelere göre yangının kundaklama sonucu çıktığı düşünülüyor. Dört kişi duman zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

İtfaiyenin Mücadelesi ve Zararın Boyutları
Ana ve Gönüllü İtfaiye’den 70 yardımcının müdahalesine rağmen, iki evin çatı katı tamamen yandı. İtfaiye, evin yaşanmaz ilan edildiğini ve enerji sağlayıcısı tarafından elektriksiz bırakıldığını bildirdi. Sosyal Hizmetler, yangından etkilenen sakinler için konaklama yerleri ayarlıyor. Zararın tam olarak ne kadar olduğu henüz hesaplanamıyor.

Polis ve Kamuoyu Desteği Çağrısı
Polis, olay yerinde şüpheli hareketler gözlemleyen veya video kaydı yapan tanıkları, Kriminal Sürekli Hizmete bilgi vermeye çağırıyor. Bu olayla ilgili herhangi bir bilgiye sahip olanların 0231/132-7441 numaralı telefondan iletişime geçmeleri isteniyor.

Yayınlama: 26.11.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.