AJet’ten Kaçırılmayacak Fırsat: 1 USD/EUR’dan Başlayan Uçuşlarla Hayallerinizi Keşfedin!

AJet havayolu, 22-24 Mart 2024 tarihleri arasında, Türkiye’den yurt dışına ve yurt dışından Türkiye’ye 1 USD/EUR + vergilerden başlayan fiyatlarla uçuş fırsatı sunuyor. Bu kampanya, sınırlı sayıdaki 50.000 koltuk için geçerli olup, uçuş tarihleri 31 Mart – 31 Mayıs 2024 arasını kapsıyor. Kampanyadan yararlanmak için AJet web sitesi veya mobil uygulaması kullanılabilir.

AJet’ten Kaçırılmayacak Fırsat: 1 USD/EUR’dan Başlayan Uçuşlarla Hayallerinizi Keşfedin!

UTKAN HABER (Viyana) – AJet havayolu, seyahat severlere yönelik muhteşem bir kampanya başlattı. 22 Mart 2024’te başlayıp 24 Mart 2024’e kadar sürecek olan bu özel teklif kapsamında, Türkiye’den yurt dışına ve yurt dışından Türkiye’ye avantajlı fiyatlarla uçuş imkanı sunuluyor. Kampanya, 1 USD ve 1 EUR + vergilerden başlayan fiyatlarla, seyahat tutkunlarını bekliyor.

Biletleme tarihleri 22 Mart 00:00’dan 24 Mart 23:59’a kadar olup, uçuş tarihleri 31 Mart ile 31 Mayıs 2024 arasını kapsıyor. Bu süre zarfında, AJet’in belirlediği kampanyalı uçuşlardan yerinizi ayırtarak, dünya üzerindeki birbirinden güzel şehirleri keşfetme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Kampanya, Türkiye çıkışlı yurt dışı varışlı (Kuzey Kıbrıs hariç) ve y

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
İtalya | Venedik Turistlerden 5 Euro ‘Ayak Bastı’ Ücreti Almaya Başlıyor

İtalya'nın Venedik şehri, turistik "ayak bastı" vergisi olarak adlandırılan 5 ...

2025 Yılında Türkiye Yolculukları İçin Yeni Rota: Bulgaristan Kavşağı Kullanılmayacak

2025'te Türkiye'ye seyahat edenler için yeni bir rota devreye girecek; ...

Romanya’dan Müjde: Bükreş Üzerindeki Otoban Çalışmaları 2028 Yılında Tamamlanacak!

2020 ilkbaharında başlayan Sibiu-Pitești otoyolu çalışmalarından bu yana, toplam 122,1 ...

Almanya’da Lotto milyoneri Gurbetçi Chico şikayetçi: Emlakçılar beni dolandırmak istedi

Chico, 2022'de Almanya'da 9,8 milyon Euro kazandıktan sonra emlakçıların fiyatları ...

urt dışı çıkışlı Türkiye varışlı direkt uçuşları kapsıyor. Yolcular, bu kampanya ile sadece 50.000 koltuk için geçerli olan bu muhteşem fırsattan yararlanabilecekler. AJet tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde uygulanan kampanya, şirketin web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden erişilebilir durumda.

AJet, yolcularına kolaylık sağlamak amacıyla bir QR kodu ile mobil uygulamasını indirme imkanı da sunuyor. Kampanyadan yararlanan yolcular, aldıkları biletler için iptal, iade ve değişiklik işlemlerinde orijinal bilet kurallarının geçerli olacağını unutmamalı. Bu kampanya, diğer kampanya ve indirimlerle birleştirilemez.

Havayolu şirketi, kampanya ile ilgili kural ve koşulları, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme ve herhangi bir zamanda teklifi iptal etme hakkını saklı tutuyor. Ayrıca, AJet, kurallara aykırı olduğu tespit edilen durumlara karşı yasal işlem yapma hakkını da saklı tutuyor.

Bu benzersiz teklif, seyahat severler için eşsiz bir fırsat sunuyor. 1 USD/EUR + vergilerden başlayan fiyatlarla, hayalinizdeki destinasyonlara uçmanın tam zamanı! AJet ile hayallerinizin ötesine geçin ve unutulmaz anılar biriktirmeye başlayın. Acele edin, kampanya koltukları sınırlı!

Ayrıntılı bilgi için BURAYA tıklayınız.

Yayınlama: 22.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.