avusturya viyana enerji yardım ams ma40 ikramiye bonus emekli ev yardımı avusturya haberleri viyana haberleri

ABB Başkanı Mansur Yavaş: “Bu Son Dönemim, Görevimi Bırakacağım”

ABB Başkanı Mansur Yavaş: “Bu Son Dönemim, Görevimi Bırakacağım”

ABB Başkanı, siyasette kul hakkı uyarısında bulundu: “Allah sizi ıslah etsin”

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Polatlı’da katıldığı iftar programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yavaş, ikinci döneminin sonunda görevi bırakacağını açıklayarak, siyasette doğruluk ve dürüstlük vurgusu yaptı.

“İkinci dönemin sonunda görevi bırakmayı düşünüyoruz”

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Türkiye’de 4 Milyon 33 Bin Göçmen Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Türkiye ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İstanbul Depremi Açıklaması: Tüm Birimler Teyakkuz Halinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da meydana gelen depremler sonrası devletin ...

İstanbul Depremlerinde Son Durum: Can Kaybı Yok, Çöken Bina İhbarı Gelmedi

İstanbul’da peş peşe meydana gelen depremler kentte büyük paniğe yol ...

RTÜK, Esra Erol Programını İncelemeye Aldı: Kaynana-Damat İddiası Gündemi Sarstı

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında ortaya atılan skandal iddia, Türkiye ...

Yavaş, görev süresiyle ilgili yaptığı açıklamada, “İnşallah güzel bir isim bırakarak ikinci dönemin sonunda görevi bırakmayı düşünüyoruz. Böyle söz vermiştik” ifadelerini kullandı. Siyasette yalan söylememeye özen gösterdiğini belirten Yavaş, “Doğruyu söylerseniz, üzerinden 10 yıl da geçse aynı cevabı verirsiniz” dedi.

“Allah sizi ıslah etsin”

Saraçhane’de yaptığı bir konuşmanın çarpıtıldığını söyleyen Mansur Yavaş, siyasetin kutuplaştırıcı diline tepki göstererek şunları kaydetti:

“İki gün önce bir konuşma yaptık. Herkes başka bir yere çekeceğim diye uğraşıyor. Çekebilirsiniz. Siyaset anlayışınız öyle olabilir. Ama kalkıp da böyle mübarek günlerde kul hakkını bile unutacak kadar bu siyasete daldıysanız Allah sizi ıslah etsin.”

Ramazan ayının sadece aç kalmak değil, aynı zamanda kalbi, beyni ve davranışları da arındırmak anlamına geldiğini vurgulayan Yavaş, altı yıllık görev süresinde hiçbir vatandaşı ayırt etmeden hizmet ettiklerini söyledi.

“Bir kişiyi bile ayırdığımı gören varsa, istifaya hazırım”

Yavaş, “Altı milyon insanın içinde, bir Allah’ın kulu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bir kişiyi bile ayırdığını görüp şahitlik ediyorsa, vallahi istifaya hazırım” diyerek görevi tarafsızlıkla yürüttüğünü ifade etti. “Cenabı Allah’ın yarattığı herkes benim gözümde azizdir” diyen Yavaş, görev süresi sonunda alnı açık bir şekilde vatandaşlarla helalleşerek ayrılmak istediğini belirtti.

 - Türkiye
Yayınlama: 25.03.2025
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.