Avusturya’nın Graz Şehrinde Mezarlıkta 73 Yaşındaki Kadına Bıçaklı Saldırı: Polis Tanık Arıyor
UTKAN HABER (Viyana) – Graz’daki Leonhard Mezarlığı’nda 73 yaşındaki bir kadın, eşi için mezar ziyareti yaptığı sırada bıçaklı saldırıya uğradı. Kimliği belirsiz bir saldırgan, kadına Stanley bıçağıyla saldırarak ağır yaraladı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan mağdurun durumunun stabil olduğu ancak henüz ifadesinin alınamadığı bildirildi.
Soruşturmada İlerleme Kaydedilemedi
Polis yetkilileri, olaya ilişkin yapılan çağrılardan çok az ipucu elde edildiğini ve soruşturmanın halen belirsizliğini koruduğunu açıkladı. Yetkililer, saldırının gerçekleştiği bölge ve çevresinde şüpheli bir durum fark eden vatandaşların polise bilgi vermesini istedi. Olayın başka mezarlıklarda benzer vakalarla bağlantılı olup olmadığı da araştırılıyor.
Polisten Vatandaşlara Çağrı
Soruşturmayı yürüten ekipler, mağdurun ifadesi alındığında saldırganın eşkaline dair daha fazla bilgiye ulaşmayı umut ediyor. Eyalet Kriminal Dairesi (LKA), olay hakkında bilgisi olan herkesin 059133 60 3333 numaralı telefon hattını veya acil çağrı 133’ü arayarak yetkililere ulaşmasını istiyor.