Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    • Anasayfa
    • Avrupa
    • Almanya
    • Avusturya
    • İzin Yolu
    • Türkiye
    • Utkan Esim
    • Dünya
    • Deutsch
    • English
    • Video
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Utkan HaberUtkan Haber
    Subscribe
    • Anasayfa
    • Avrupa
    • Almanya
    • Avusturya
    • İzin Yolu
    • Türkiye
    • Utkan Esim
    • Dünya
    • Deutsch
    • English
    • Video
    Utkan HaberUtkan Haber
    Home»Avusturya»Avusturya’da Yıllarca Kira Yardımı Alan 70 Yaşındaki Türk İhbar Edildi
    Avusturya

    Avusturya’da Yıllarca Kira Yardımı Alan 70 Yaşındaki Türk İhbar Edildi

    destek_2b2amrudBy destek_2b2amrud20 Nisan 2024Updated:26 Aralık 2024Yorum yapılmamış1 Min Read
    Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Tirol eyaletine bağlı Innsbruck’ta yaşayan 70 yaşındaki bir Avusturya vatandaşı, Türkiye’de birden fazla mülke sahip olmasına rağmen yıllardır haksız yere kira yardımı aldığı iddiasıyla bir tanıdık tarafından ihbar edildi. Task Force SOLBE Ermittlungsgruppe tarafından yapılan incelemelerde, adamın 2008’den 2017’ye kadar her yıl kira yardımı için başvuruda bulunduğu ve bu süreçte Türkiye’deki mülklerini yetkililere bildirmediği ortaya çıktı.

    Innsbruck’ta Sosyal Yardım Dolandırıcılığı Skandalı: Türkiye’deki Mülkleri Olan Adam İhbar Edildih

    İhbarı yapan kişinin belirttiğine göre, adamın Türkiye’deki araziler, evler ve daireler gibi önemli mülklere sahipliği, toplam zararın beş basamaklı Euro aralığında olduğunu gösteriyor. İlgili adam, soruşturma sırasında yapılan sorgulamaların ardından, kendisini ihbar eden kadının adresine giderek onu öldürmekle tehdit ettiği bildirildi.

    Bu tehdit sonrasında adam serbest bırakıldı ve suç duyurusunda bulunuldu. Adam, suçlamaları kabul etmediğini ve mülkiyet bilgilerini yetkililerle paylaşmadığını belirtti.

    Özet:
    Innsbruck’ta yaşayan 70 yaşındaki bir Avusturyalı, Türkiye’deki mülklere sahip olmasına rağmen yıllarca Tirol’de kira yardımı aldığı için sosyal yardım dolandırıcılığı nedeniyle bir tanıdık tarafından ihbar edildi. Adam, mülklerini ve Türkiye’deki uzun süreli konaklamalarını yetkililere bildirmedi, soruşturma sonrası ihbarcıyı tehdit etti.

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    destek_2b2amrud

    Related Posts

    Avusturya’da Tadilat Yapanlar Dikkat: Isıtma Bonusunda Yeni Dönem Başladı

    3 Şubat 2026

    Galatasaray’da Forma Giyen Yusuf Demir SK Rapid’e Geri Dönebilir

    3 Şubat 2026

    Viyana-Favoriten’de Şoke Eden Bulgu: Yürüyüş Yapan Kişi İskeletleşmiş Kadın Cesedi Buldu

    3 Şubat 2026
    Add A Comment

    Comments are closed.

    Utkan Haber
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest Vimeo YouTube
    © 2026 ThemeSphere. Designed by ThemeSphere.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.