avusturya viyana enerji yardım ams ma40 ikramiye bonus emekli ev yardımı avusturya haberleri viyana haberleri

Avusturya | Viyana’da 21 Yaşındaki Suriyeli Polis Otomobillerine Metal Çubukla Saldırdı

21 yaşında bir Suriyeli Pazartesi akşamı Viyana Merkez Tren İstasyonu’nda isyan çıkardı. Polis araçlarına metal bir cisimle saldırdı.


Avusturya | Viyana’da 21 Yaşındaki Suriyeli Polis Otomobillerine Metal Çubukla Saldırdı

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana Ana Tren İstasyonu’nda (Hauptbahnhof) pazartesi günü meydana gelen olayda, 21 yaşındaki bir Suriyeli genç, birkaç polis otomobiline metal bir çubukla saldırdı. Saldırının ardından genç gözaltına alındı.

@emirsh4♬ original sound – Emir SH
Bu Haberler İlginizi Çekebilir
İran’da Yaşayıp Viyana’dan Yardım Aldı: 20 Bin Euro Dolandırıcılık

65 yaşındaki bir kadın, zamanının çoğunu İran’da geçirmesine rağmen Viyana’da ...

Avusturya’da 53 Yaşındaki Adam 72 Yaşındaki Komşusunu Öldürdü

GRAZ – Avusturya’nın Graz şehrinde, Jakomini semtinde meydana gelen korkunç ...

Avusturya’da Çalışanlara 1.000 Euro’ya Kadar Vergisiz Bonus Geliyor

Avusturya Ekonomi Bakanı Wolfgang Hattmannsdorfer (ÖVP), çalışanlara yönelik yeni bir ...

Avusturya Hükümetinden 2025/26 Tasarruf Paketi: Sosyal Yardımlar Donduruluyor, İklim Bonusu Kaldırılıyor

Avusturya’da hükümet, 2025 ve 2026 yıllarını kapsayan çift yıllık bütçe ...

21 yaşındaki Suriyeli polis otomobillerine saldırdı
Saldırı, pazartesi günü saat 20.15 sıralarında gerçekleşti. Ana Tren İstasyonu’ndaki polis karakolunda görevli memurlar, dışarıdan gelen yüksek sesleri duydu. Seslerin kaynağını araştırdıklarında, park halindeki polis otomobillerine metal bir çubukla vuran genci buldular. Polisin uyarısı üzerine genç, saldırıyı durdurarak metal çubuğu yere bıraktı.

Polis otomobilleri, saldırı sonucu ağır hasar gördü. Genç, olay yerinde direnç göstermeden gözaltına alındı. Şu an polis gözetiminde tutulan gencin, olayın nedenlerini açıklaması ve sorgulanması bekleniyor.

BİLD: LPD Wien

 - Avusturya
Yayınlama: 05.10.2023