Almanya’da yaşayan bir dönerci Erdoğan’ı destekleyen depremzedelere hakaretler yağdırdı

Almanya’da yaşayan bir dönerci, Başkan Erdoğan’ı destekleyen depremzedeleri hedef aldı. Deprem bölgesine 12 bin euro gönderdiğini söyleyen küfürbaz, “Yardımlar haram zıkkım olsun. Sizler alçaksınız” diyerek hakaretler yağdırdı.

Almanya’da yaşayan bir dönerci Erdoğan’ı destekleyen depremzedelere hakaretler yağdırdı

Cumhurbaşkanlığı yarışında Başkan Erdoğan’ı destekleyenlere küfür ve hakaretler eden vicdansız, çektiği videoda şu ifadeleri kullandı:

ALÇAK VE ŞEREFSİZSİNİZ
“Deprem bölgesindekiler buraya bir gelsin… Sizler alçak ve şerefsizsiniz. Gittiniz oyunuzu ona verdiniz.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan’dan Ekonomi Eleştirileri: “İşte Ekonominin Gerçekleri”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, yaptığı açıklamada Türkiye ...

Cumhurbaşkanlığı Anketinde Erdoğan Yüzde52,7 – İmamoğlu Yüzde 47,3 ile Yarışı Zorluyor

Özdemir Araştırma tarafından 12–19 Kasım 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ...

İsviçre’de Enflasyon Kasım Ayında Yüzde 0’a Geriledi

İsviçre’de enflasyon kasım ayında yeniden düşüş göstererek yıllık bazda yüzde ...

Bunu Erdoğan’a oy verenlere diyorum. Ben sizin evlatlarınıza yaşıtlarınıza acıyorum.

“HARAM ZIKKIM OLSUN”
Ben Almanya’da dönerciyim. Kendi cebimden size 12 bin Euro para gönderdim. Zıkkım olsun! Erdoğan’a oy verenler haram zıkkım olsun.”

YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI
Gelen son dakika bilgisine göre; Şüpheliye yönelik ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından re’sen soruşturma başlatıldı. Soruşturma çerçevesinde, şüphelinin gözaltına alınması yönünde talimat verilirken, ayrıca şüphelinin yurtdışında bulunma ihtimaline karşı hakkında yakalama kararı da çıkarıldı.

“MUHAMMED YAKUT İÇİN CANIMI BİLE FEDA EDERİM”
Depremzedelere küfreden dönercinin “nitelikli yağmaya teşebbüs” ve “kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme ve yayma” suçlarından tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkartılan, hakkında Kırmızı Bülten formu da düzenlenen Muhammed Yakut’la da bağlantısı çıktı. Yine TikTok’ta paylaştığı bir videoda hemşehrim diyerek sahip çıktığı Muhammed Yakut için “O benim evimde de kalır. Onun için malımı mülkümü, canımı bile feda ederim.” ifadelerini kullanıyor.

Yayınlama: 18.05.2023