10.Viyana’da Yine Olay: Favoriten’de Bıçaklı Kavga Çıktı, Meraklı Yayalar Polis Müdahalesini Engelledi

Viyana’nın 10. bölgesi Favoriten’deki Quellenstraße’de geç Cuma akşamı yaşanan bir bıçaklama olayı, büyük bir polis operasyonunu tetikledi. Olay yerinde toplanan sayısız meraklı, kurtarma ve polis müdahalesini zorlaştırdı.


10.Viyana’da Yine Olay: Favoriten’de Bıçaklı Kavga Çıktı, Meraklı Yayalar Polis Müdahalesini Engelledi

UTKAN HABER (Viyana) – Cuma akşamı, Viyana’nın Favoriten bölgesinde bulunan Reumannplatz’a yakın Quellenstraße adresinde gerçekleşen bir olay, polis müdahalesinin önüne geçen yayalar nedeniyle daha da karmaşık bir hâl aldı. Dört erkeğin bıçakla birbirleriyle kavga ettiği ve iki kişinin ağır yaralandığı olay, polis ve kurtarma ekiplerinin müdahalesini zorlaştıran birçok meraklıyı da beraberinde getirdi.

Yaklaşık saat 23:00 sularında, olay yerine büyük sayıda müdahale ekibi sevk edildi. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, olaya yaklaşık 30 polis arabası katıldı ve bölgedeki cadde trafiğe kapatıldı. Her yerde yanıp sönen mavi ışıkların olduğu görüldü.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana’daki Bir Apartmanda Yeni Ev Kuralları: Balkonda Sigara İçmek Yasaklandı

Viyana'nın Ottakring bölgesindeki bir apartmanda, yeni ev kuralları gereği balkonda ...

Avusturya’nın Niederösterreich Eyaletinde Aşırı Hız Yapan Dokuz Araca El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Avusturya’da 1 Mart 2024’ten İtibaren Polis Tarafından 21 Otomobile El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

21 ve 45 yaşlarındaki iki erkek, beklenmedik bir şekilde bir grup insanın üzerine yürüyerek, bu grubun iki erkeğine (18 ve 21 yaşında) bıçakla saldırdı. Polis sözcüsü Barbara Gass, olaya müdahale ettiklerini doğruladı ve çok sayıda polis devriyesinin, olay yerinde toplanan ve müdahaleyi zorlaştıran meraklılar nedeniyle gerektiğini belirtti. Gass, “Müdahale sırasında yayalar girişi bloke etti ve birkaç kişi tutuklamaları ve ilk yardım müdahalelerini engellemeye çalıştı,” dedi. Ancak, Viyana Profesyonel Kurtarma Servisi iki yaralıyı acil tıbbi müdahaleyle tedavi edip ardından hastaneye götürmeyi başardı.

Gass, olay yerindeki durumun “çok dinamik” olduğunu ve şu ana kadar başka bir şikayette bulunulmadığını ifade etti. Şimdi, gözetleme kameraları da dahil olmak üzere, idari ihlallerin olup olmadığının belirlenmesi gerekiyor. Olay yerinde birkaç biber gazı kapsülü ve bıçak ele geçirildi.

“Krone” gazetesine sızdırılan bir videoda, iki erkeğin polis tarafından duvara basılarak tutuklandığı görüldü. Gass, iki ağır yaralının hayati tehlikeyi atlattığını ve tutuklananların polis nezaretinde olduğunu belirtti. Katılımcıların sorgulanması bekleniyor.

Bu olay, polis ve kurtarma ekiplerinin acil durumlarda karşılaştığı zorlukları ve meraklı kalabalıkların müdahaleleri nasıl engelleyebileceğini gözler önüne seriyor. Olayla ilgili soruşturma devam etmekte.

Yayınlama: 02.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.