Viyana’nın sevilen ses sanatçısı Ünsal Konya son yolculuğuna uğurlandı… Sevenleri cenazeye akın etti

Viyana sahnelerin vageçilmez ismi Ünsal Konya, Viyana Müslüman mezarlığında düzenlenen cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.


Viyana’nın sevilen ses sanatçısı Ünsal Konya son yolculuğuna uğurlandı… Sevenleri cenazeye akın etti

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Başkenti Viyana’daki evinde hayatını kaybeden Ses Sanatçısı Ünsal Konya (53) için Viyana Müslüman mezarlığında cenaze töreni düzenlendi.

Sanatçı Ünsal Konya vefat etti

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Baba ve Oğul 118 km Hızla Yarıştı: Ehliyetleri ve Araçlarına El Konuldu

Avusturya'nın Steiermark eyaletine bağlı Kapfenberg kentinde baba ve oğul, şehir ...

Avusturya’da Yıllarca Kira Yardımı Alan 70 Yaşındaki Türk İhbar Edildi

Avusturya'nın Tirol eyaletine bağlı İnnsbruck'ta, Türkiye'deki mülklere sahip olmasına rağmen ...

Viyana’daki Bir Apartmanda Yeni Ev Kuralları: Balkonda Sigara İçmek Yasaklandı

Viyana'nın Ottakring bölgesindeki bir apartmanda, yeni ev kuralları gereği balkonda ...

Avusturya’da doğup büyüyen ve aslen Yozgatlı olan müzisyen Ünsal Konya, kendisini 10 yıldır yatalak olan 75 yaşındaki Alzheimer hastası annesine adadı. Düğünlerin aranan ismi olan Ünsal Konya, 3 gün önce rahatsızlaşınca hastaneye gitti.

Evine döndükten sonra odasına giren Konya bir daha çıkmadı. Yatalak olan annesi ise acıkınca bir süre bağırsa da kimseye sesini duyuramadı. 3. gün komşular yaşlı kadının feryadını duyarak polisi aradı. Eve gelen Avusturya polis, kapıyı kırarak içeri girdi.

Ekipler, Ünsal Konya’yı yatağında ölü buldu. Ünsal Konya’nın cesedi otopsi için morga kaldırılırken talihsiz adamın 3 gün hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Viyana Cenazeye akın etti
Törene Yapımcı ve Elit Event Center Ahmet Serttaş, Medusa Mahmut Baysal, Menajer İsmail Tekyıldız, Kuaför Cumhur Çapun, Müzisyen Nadir Öztürk, Werbeagentu Kani Sosyal, Müzisyen Aydın Sezgin, Yapımcı Mehmet Keser, Damak Restaruant Volkan Akın, Sivaslı Osman Savcı,Hasan Güngör, Gül Kuaför Şener Öztürk, Ali Sökmen, Yetiş Bacım Dernek Başkanı Hanife Ada, Nuri Kardaş, Canan Kaan Sakin, Elif Can, Zeynep Can, Tanrıverdi düğün salonu Veli Turan, Yunus Koçyiğit, Resul Koçyiğit, Ses Sanatçısı Ayşe Gül, Bjk Murat Temel, Abdullah Dikeç, Metin Çakır, Star düğün salonu İsmail Baykal’ın aralarında bulunduğu vatandaşlar ve sanat camiasından bir çok isimler katıldı.

 

Ünsal Konya’nın cenaze namazı, öğle namazından sonra kılındı. Cami avlusunda yoğunluk oluştu.

Ünlü Sanatçı için kılınan cenaze namazı sonrasında naaşı aynı yerde bulunan Viyana Müslüman Mezarlığı’na defnedilmek üzere götürüldü.

Yayınlama: 23.03.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.