Viyana’da Cinayet Alarmı! Banyoda Ölü Bulunan Türk Vatandaşının Katil Zanlısı Tutuklandı

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana’nın 15. bölgesinde meydana gelen cinayet vakası, şehirde büyük yankı uyandırdı. 72 yaşındaki bir Türk vatandaşı, 29 Aralık 2024’te apartman dairesinin banyosunda kanlar içinde ölü bulundu. Olay, yılın son günlerine yaklaşırken büyük bir infial yarattı.
Adli Tıp Raporu: Ölüm Şüpheli!
Yetkililer tarafından yapılan ilk incelemelerde, ölümün doğal sebeplerden kaynaklanmadığı tespit edildi. Adli otopsi sonuçları, maktulün bir başka kişinin müdahalesi sonucu hayatını kaybettiğini ortaya koydu. Bunun üzerine Viyana Devlet Kriminal Polisi kapsamlı bir soruşturma başlattı.
Katil Zanlısı Yakalandı!
Polis, yürütülen titiz soruşturmanın ardından 38 yaşındaki bir Avusturyalıyı cinayetle bağlantılı olarak tespit etti. Şüpheli, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı ve tutuklandı. Olayın detayları Viyana Cumhuriyet Başsavcılığı ve Devlet Kriminal Polis Teşkilatı tarafından incelenmeye devam ediyor.
Polis Olayı Kamuoyuna Açıkladı
Yetkililer, cinayetle ilgili bilgileri perşembe günü, olayın gerçekleştiği tarihten tam bir ay ve bir gün sonra kamuoyuyla paylaştı. Ancak, şüpheli ile maktul arasındaki ilişkinin ve cinayetin nedeni henüz netlik kazanmadı.