Avusturya | Wiener Neudorf’ta Otel Penceresinden Düşen 12 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Aşağı Avusturya’nın Wiener Neudorf bölgesinde, 12 yaşındaki bir çocuk okul gezisi sırasında otel platodan düşerek hayatını kaybetti. Olay, Mödling Bölgesi’nde bulunan yeni bir otelde gerçekleşti ve çocuğun ölümü acil servis ekipleri tarafından tespit edildi.

Avusturya | Wiener Neudorf’ta Otel Penceresinden Düşen 12 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

UTKAN HABER (Viyana) – Aşağı Avusturya’nın Wiener Neudorf bölgesinde trajik bir olay yaşandı. Cuma sabahı, okul gezisi sırasında 12 yaşındaki bir çocuk otel platodan düşerek hayatını kaybetti. Olay, Wiener Neudorf’ta (Mödling Bölgesi) bulunan yeni bir otel kompleksinde gerçekleşti.

Öğretmenler ve öğrenciler, 12 yaşındaki çocuğun otelin önünde ölü olarak bulunmasının şokunu yaşıyor. Olay yerine hızla intikal eden acil servis ekipleri, çocuğun öldüğünü tespit etti. Trajedi, Rumen kökenli 12 yaşındaki bir öğrencinin sınıfıyla kaldığı gezi sırasında meydana geldi. Olayın arkasındaki nedenler henüz tam olarak belirlenemedi. Bir tanık, çocuğun otel odasından atladığını iddia etti.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da 90 Km/s Hız Sınırı Olan Yolda 157 Km/s ile Giden Sürücünün Ehliyetine El Konuldu

Avusturya'nın Niederösterreich eyaletinde, 90 km/s hız sınırı olan bir yolda ...

Avusturya’nın Niederösterreich Eyaletinde Aşırı Hız Yapan Dokuz Araca El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Avusturya’da 44 Yaşında bir Kadın 8 Yıl Boyunca Haksız Yere 120 Bin Euro Sosyal Yardım Aldı

Niederösterreich eyaletinde bir kadın, sekiz yıl boyunca yanlış beyanlar ve ...

Avusturya’da Bu Şehirde Yaşayanlara 500 Euro Ek Enerji Yardımı Verilecek

Krems Belediye Meclisi, artan enerji maliyetlerine karşılık olarak vatandaşlara yıllık ...

Kriminal polis, olay yerini kapatarak soruşturmayı detaylı bir şekilde yürütüyor. Soruşturmanın odak noktası, çocuğun kazayla düşmüş olup olmadığı veya itilmiş olabileceği üzerine. “Heute” gazetesine göre, polis çocuğun yaşını 12 olarak doğruladı.

Bu trajik olay, intihar düşünceleri ve depresyonun ciddiyetini bir kez daha gündeme getiriyor. İntihar düşünceleri veya depresyon yaşayan kişiler, “Rat auf Draht”ı 147 numarasından veya TelefonSeelsorge – Acil Durum Hattı’nı 142 numarasından günün her saati arayabilirler. Kriz Müdahale Merkezi’nin telefon numarası ise 01/4069595 olarak belirtiliyor.

Yayınlama: 02.12.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.