Avusturya | Steiermark Eyaletinde 18 Yaşındaki Ukranyalı Genç Babasını Bıçaklayarak Yaraladı

Steiermark’ın Feldbach bölgesinde, aile içi bir tartışmanın trajik bir olaya dönüşmesi sonucu, 18 yaşındaki bir genç babasını bıçaklayarak ağır yaralanmasına neden oldu. Tartışma, genç ve kız arkadaşının gece eve dönmesiyle başladı ve kızgın bir bıçaklama olayına dönüştü.

Avusturya | Steiermark Eyaletinde 18 Yaşındaki Ukranyalı Genç Babasını Bıçaklayarak Yaraladı

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Steiermark eyaletindeki Feldbach bölgesinde, aile içi bir tartışma trajik bir sonuçla neticelendi. 18 yaşındaki bir genç, sabahın erken saatlerinde babasını birkaç bıçak darbesiyle ağır şekilde yaraladı. Olay, cuma günü sabah saatlerinde meydana geldi.

Tartışma Kızgın Bir Bıçaklama Olayına Dönüştü
Olay, genç ve kız arkadaşının gece yarısından kısa bir süre sonra ebeveynlerinin evine gelmesiyle başladı. 39 yaşındaki babasıyla çıkan tartışma, genç Ukraynalının bir cep bıçağı çekerek babasını birden fazla kez bıçaklamasıyla şiddetli bir hal aldı. Annesi, araya girerek durumu yatıştırmaya çalışırken ellerinden yaralandı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Baba ve Oğul 118 km Hızla Yarıştı: Ehliyetleri ve Araçlarına El Konuldu

Avusturya'nın Steiermark eyaletine bağlı Kapfenberg kentinde baba ve oğul, şehir ...

Viyana’daki Bir Apartmanda Yeni Ev Kuralları: Balkonda Sigara İçmek Yasaklandı

Viyana'nın Ottakring bölgesindeki bir apartmanda, yeni ev kuralları gereği balkonda ...

Avusturya’nın Niederösterreich Eyaletinde Aşırı Hız Yapan Dokuz Araca El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Aile Üyeleri Hastaneye Kaldırıldı
38 yaşındaki anne, olay sırasında ellerinden yaralandı. Ancak, annenin yaraları olay yerinde sağlık görevlileri tarafından tedavi edildi ve hastaneye gitmesine gerek kalmadı. Ağır yaralanan baba ise, Kızılhaç ekipleri tarafından LKH Feldbach hastanesine götürüldü.

Polis Müdahalesi ve Tutuklama
Sarhoş olduğu belirtilen şüpheli, olaydan hemen sonra daireyi terk etti. Ancak, polis tarafından kısa süre içinde bulunarak tutuklandı. Alkollü durumu nedeniyle başlangıçta sorgulanamayan şüpheli hakkında, tartışmanın neden başladığına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Yayınlama: 09.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.