Avusturya | Regau’da Bıçaklı Saldırıda Kadın Ağır Yaralandı: Polis Faili Arıyor

Oberösterreich, Regau’da yaşanan bıçaklı saldırıda bir kadın ağır yaralandı. Polis saldırganı arıyor.

Avusturya | Regau’da Bıçaklı Saldırıda Kadın Ağır Yaralandı: Polis Faili Arıyor

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın Oberösterreich eyaletine bağlı Regau’da (Vöcklabruck Bölgesi) bir kadına bıçakla saldırıldı ve ağır yaralandı. Polis helikopteri gece boyunca faili arama çalışmalarında bulundu. Şu anda kadının hayati tehlikesi yoktur, ancak saldırgan hala serbest.

Kadın ağır yaralandı, fail firarda
Salı akşamı Regau’da (Vöcklabruck Bölgesi) korkunç bir olay yaşandı. İlk raporlara göre, bir adam bir garajda bir kadına bıçakla saldırdı ve onu ağır yaraladı. Yaralanan kadın, aldığı yaralar nedeniyle ameliyat edilmek zorunda kaldı; ancak şu anda hayati tehlikesi bulunmuyor.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da 14 Yaşındaki Hanna R. Kayıp: Polis Halktan Yardım İstiyor

Aşağı Avusturya’nın Brunn an der Schneebergbahn yerleşiminde yaşayan 14 yaşındaki ...

Avusturya’da 14 Yaşındaki Kıza Tecavüz Eden 27 Yaşındaki Suriyeliye 4,5 Yıl Hapis Cezası

Viyana Bölge Mahkemesi'nde geçen hafta görülen davada, geçen yıl 14 ...

Avusturya’da Enflasyon Kasım 2025’te Yüzde 4’e Yükseldi

Hızla artan fiyatlar ve buna bağlı alım gücü kayıpları, halk ...

Polis saldırganı arıyor
Olayın ardından, polis helikopteri gece boyunca saldırganı aramak için harekete geçti. Ancak failin hala kaçıyor olabileceği belirtiliyor. Bu olayla ilgili olarak birçok Facebook ve WhatsApp grubunda bilgiler paylaşıldı. Polis, Çarşamba sabahı meydana gelen bu olayı doğruladı. Saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yayınlama: 18.10.2023