Almanya’da 3 Yıl Önce 8 Milyon Euro Çalan Hırsız Yasemin Gündoğan Bremen’de Polise Teslim Oldu

Yaklaşık üç yıl sonra Almanya’ya dönerek polise teslim olan Yasemin Gündoğan, Mayıs 2021’de bir para taşıma şirketinden sekiz milyon Euro çaldıktan sonra tutuklandı. Gündoğan, olay günü banknotları bir konteynere yerleştirip yurt dışına kaçmıştı. Yeni hayatının zorlukları karşısında geri dönen Gündoğan, Bremen Havalimanı’nda gözaltına alındı.


Almanya’da 3 Yıl Önce 8 Milyon Euro Çalan Hırsız Yasemin Gündoğan Bremen’de Polise Teslim Oldu

UTKAN HABER (Viyana) – Almanya’da Mayıs 2021’de bir para taşıma şirketinden sekiz milyon Euro çalarak yurt dışına kaçan Yasemin Gündoğan, yaklaşık üç yıl sonra Almanya’ya dönerek polise teslim oldu ve Bremen Havalimanı’nda tutuklandı.

Yaklaşık Üç Yıl Sonra Tutuklandı: Yasemin Gündoğan Milyonluk Soygunun Ardından Yakalandı
31 yaşındaki Gündoğan, olay günü, çalıştığı para taşıma firmasında, banknotları güvenlik torbalarına doldurup bir rulo konteynere yerleştirdi ve kiraladığı bir araçla ganimetiyle birlikte kaçarak yurt dışına çıkmıştı. Olay, Almanya’da büyük bir yankı uyandırmıştı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Almanya’da Lotto milyoneri Gurbetçi Chico şikayetçi: Emlakçılar beni dolandırmak istedi

Chico, 2022'de Almanya'da 9,8 milyon Euro kazandıktan sonra emlakçıların fiyatları ...

Almanya’da Loto’dan 9.9 Milyon Euro Kazanan Chico 1.5 Yıl İçinde 3 Milyon Euro Harcadı

Alman lotosundan 9.9 milyon Euro kazanan 42 yaşındaki Kürşat Yıldırım, ...

Avusturya’nın Niederösterreich Eyaletinde Aşırı Hız Yapan Dokuz Araca El Konuldu

Avusturya'da yürürlüğe giren yeni trafik yönetmeliği kapsamında, aşırı hız yapan ...

Gündoğan’ın avukatının Bild gazetesine verdiği bilgiye göre, Gündoğan yaşadığı yeni hayatın zorlukları karşısında Almanya’ya geri dönmeye ve yetkililere teslim olmaya karar verdi. Bu kararının ardından Perşembe günü Türkiye’den Bremen’e seyahat eden Gündoğan, havalimanında gözaltına alındı ve şu anda tutuklu yargılanıyor.

Polis, 2021’de Gündoğan’ın bir suç ortağını zaten tutuklamıştı. Bu gelişme, yaklaşık üç yıl önce gerçekleşen ve Almanya’da büyük ses getiren milyonluk soygun olayının yeni bir evresini işaret ediyor. Gündoğan’ın teslim olması ve tutuklanması, olayla ilgili soruşturmanın önemli bir aşamasını oluşturuyor.

Yayınlama: 21.03.2024
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.