Almanya Bavyera Havayolları patronu Adem Karagöz dolandırıcılıkla suçlandı

Lufthansa’nın birinci sınıf hizmeti beğenmeyip havayolu şirketi kuran Adem Karagöz ile danışman olarak anlaşan ancak parasını alamayan yatırımcı Michael Lampel’in dava açtığı iddia ediliyor.

Almanya Bavyera Havayolları patronu Adem Karagöz dolandırıcılıkla suçlandı

UTKAN HABER (Viyana) – Almanya’nın Bamberg kentinde yaşayan Adem Karagöz, kısa süre önce Bavarian Airlines adlı havayolu şirketi ile gündeme geldi. Lufthansa ile birinci sınıf uçuş yaparken hizmeti beğenmeyip havayolu şirketi kurmaya karar verdi. Federal Havacılık Dairesi’ne lisans başvurusu yapacağı yönündeki haberlerle manşetlere taşınan Adem Karagöz’le ilgili dolandırıcılık iddiaları peş peşe gelmeye başladı.

500 bin Euro borcu olduğu iddia edildi
Lisans başvurusu için ödemesi gereken ücretleri yatırmayan Adem Karagöz’ün yatırımcılarla başı dertte. Karagöz ile danışman olarak anlaşan ancak parasını alamayan yatırımcı Michael Lampel (54), “Karagöz bana, diğer şirketlere ve Federal Havacılık Dairesi’ne yaklaşık 500 bin euro borçlu” dedi. Lampel, Karagöz’ün Düsseldorf Havalimanında üç saat tutulup sorgulandığını açıkladı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana’daki Bir Apartmanda Yeni Ev Kuralları: Balkonda Sigara İçmek Yasaklandı

Viyana'nın Ottakring bölgesindeki bir apartmanda, yeni ev kuralları gereği balkonda ...

Avusturya’da 44 Yaşında bir Kadın 8 Yıl Boyunca Haksız Yere 120 Bin Euro Sosyal Yardım Aldı

Niederösterreich eyaletinde bir kadın, sekiz yıl boyunca yanlış beyanlar ve ...

Yaşı 18 değilmiş 16 çıktı
Lampel, Adem Karagöz’ü ‘dolandırıcılık ve sahte unvan kullanma’ suçlarından dava etmeye hazırlanıyor. Lampel’in iddiasına göre Adem Karagöz, 18 yaşında değil. TC kimlik kartına göre Karagöz 2007 doğumlu ve 18 yaşında olduğunu gösteren bir sahte kimlik taşıyor.

Yayınlama: 25.03.2023
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.