Viyana’da 13 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel Saldırı İddiası: 16 Yaşındaki Suriyeli Tutuklandı

Hafta sonu Viyana Leopoldstadt’ta 16 yaşındaki bir kişinin 13 yaşındaki kıza tecavüz ettiği iddia edildi.

Viyana’da 13 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel Saldırı İddiası: 16 Yaşındaki Suriyeli Tutuklandı

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana’da 13 yaşındaki bir kız çocuğunun annesi, kızının 6 Aralık’ta bir apartman dairesinde kimliği belirsiz bir genç tarafından cinsel saldırıya uğradığını söylemesi üzerine Pazar günü karakola başvurdu. Polis ekipleri olayın gerçekleştiği daireye giderek, fail olduğu şüphesiyle 16 yaşındaki Suriyeli bir genci gözaltına aldı.

Suriyeli tutuklandı
Polis ekipleri, şikâyet üzerine olayın yaşandığı belirtilen adrese giderek inceleme yaptı. Apartmanda bulunan 16 yaşındaki Suriyeli bir genç, saldırının faili olduğu şüphesiyle gözaltına alındı. Şüpheli, Viyana Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla sorgulanmak üzere Viyana Eyalet Kriminal Polis Bürosu’na götürüldü.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya FPÖ Lideri Kickl: “Yasadışı Göçe Sıfır Tolerans, Kesin Geri Gönderim Şart!”

FPÖ Lideri Herbert Kickl, göç ve iltica politikalarına ilişkin yaptığı ...

Austurya Vorarlberg’de Silahlı Dehşet: Evde Peş Peşe Silah Sesleri! 2 Ölü, Cobra’dan Büyük Operasyon

Vorarlberg’de Perşembe akşamı yaşanan silahlı saldırı büyük bir polis operasyonuna ...

Avusturya’da 284.000 Hane Daha Ucuza Elektrik Alacak: “Ucuz Elektrik Yasası” Meclisten Geçiyor

Avusturya’da uzun süredir tartışılan Elektrizitätswirtschaftsgesetz (ElWG), yani kamuoyunda bilinen adıyla ...

Viyana FPÖ’den Kırmızı Alarm: “Şehir Çöküyor, Borçlar Patlıyor! Suçlu Ludwig!”

Viyana siyasetinde bugün adeta deprem etkisi yaratan açıklamalar geldi. FPÖ ...

Şüpheli genç, hakkındaki tüm iddiaları reddederken, savcılık tarafından tutuklama kararı verildi. Zanlı cezaevine gönderildi. Soruşturmayı Viyana Eyalet Kriminal Polis Ofisi Merkez Doğu Şubesi yürütüyor.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın titizlikle sürdüğünü ve delillerin değerlendirilmekte olduğunu bildirdi. Soruşturma süresince mağdurun ve şüphelinin kimlik bilgileri gizli tutuluyor.

 

 

 

Yayınlama: 19.12.2022