THY’nin Ağustos ayı uçuş planı belli oldu

Koronavirüs nedeniyle yurt dışı seferlerini askıya alan ve 11 Haziran’dan itibaren uçuşlara yeniden başlayan Türk Hava Yolları’nın (THY) Ağustos ayı uçuş takvimi de belli oldu.

THY’nin Ağustos ayı uçuş planı belli oldu

Ağustos ayı uçuş planı ile ilgili olarak (THY) resmi internet sitesinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Gökyüzünden uzak geçen günlerin ardından şimdi yeniden buluşma vakti. Ulusal ve uluslararası sağlık otoriteleri ile yaptığımız titiz çalışmaların sonucunda daha sağlıklı ve güvenli standartlara sahip uçuşlarla sevdiklerimize, keşiflerimize ve biriktirilecek anılarımıza tekrar kavuşuyoruz. Bu dönemde plan yapmanın ne kadar zor olduğunu bildiğimiz için sizlere esnek seyahat imkanları sunmaktan mutluluk duyuyoruz. 21 Mart 2020 – 31 Ağustos 2020 tarihleri arasındaki biletlemeleriniz için sınırsız değişiklik yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için Esnek Seyahat sayfamızı incelemeyi unutmayın” denildi.


AĞUSTOS AYINDA BAŞLAYACAK UÇUŞ NOKTALARI

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
İsviçre’de Enflasyon Kasım Ayında Yüzde 0’a Geriledi

İsviçre’de enflasyon kasım ayında yeniden düşüş göstererek yıllık bazda yüzde ...

Avrupa’da Sigara Fiyatlarına Tarihi Darbe: Yüzde 132 Dev Zam Kapıda!

Avrupa Birliği, snus ve ısıtılmış tütün ürünleri gibi alternatif tütün ...

Gümrükte Yakalandı: Çalınan Takılar Ekmek İçine Gizlenmiş

İsviçre’den Vorarlberg’e geçmek isteyen iki Rumen için talihsiz bir olay ...

11 Haziran’da yurt dışı uçuşlarını kademeli olarak başlatan THY, 1 Ağustos itibariyle Rusya’da Moskova, Kazan, Soçi, Rostov, St. Petersburg , İran’da Şiraz, Tebriz, Irak’ta Bağdat, Erbil ve Süleymaniye, Kuveyt, Abu Dabi, Dubai, Suudi Arabistan’da Riyad, Damman ve Cidde, Hindistan’da Mumbai ve Delhi, Kırgızistan Bişkek, Özbekistan Taşkent, Cezayir’de Konstantin ve Vahran, Mısır’da İskenderiye, Hurgada ve Sarm-El-Seyh, Tunus, Kemarun’da Douala ve Yaounde, Kenya’da Nairobi, Gana’da Akra, Güney Afrika’da Cape Town ve Johannesburg, Tanzanya’da Darrüsselam ve Zanzibar’a uçuşların başlaması planlanıyor.

Yayınlama: 14.07.2020