Avusturya’da Corona tedbirlerine uymayan 3 bin kişiye cezai işlem uygulandı

İçişleri Bakanlığının açıklamasına göre ikinci ‘’Lockdowns’’ başlamasından bu yana yaklaşık 3.000 kişiye cezai işlem uygulandı.

Avusturya’da Corona tedbirlerine uymayan 3 bin kişiye cezai işlem uygulandı

UTKAN HABER (Viyana) – 28 kasım 2020 Cumartesi günü İçişleri Bakanlığı ikinci tecrit için bir ilk rapor yayınladı.Yürütme kurulu neredeyse 3.000 kişiye ceza ve tutunak tutulduğunu açıkladı. Covid-19 Tedbirler Yasası kapsamında 2208 cezai işlem uygulandığını, 675 kişiye tutanak tutulduğu bildirdildi.

Maske takmayanlara 25 Euro, mesafe kuralına uymayanlaa 50 Euro ceza
Avusturya da ikinci bir ulusal sokağa çıkma kısıtlaması ilan etti. Kısıtlamalar 17 Kasım’da başladı ve 6 Aralık’a kadar sürecek.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Utkan TV Sordu: SÖZ Partisi Başkanı Hakan Gördü 421 Bin Euro’luk Kamu Desteğini Nerelerde Kullandı?

Utkan TV olarak, SÖZ Partisi’nin 2021–2025 yılları arasında eyalet yasası ...

Avusturya’da İşsizlere Ek Gelir Sınırı Geliyor: AMS Ödeneğinde 2026’dan İtibaren Yeni Dönem

Avusturya hükümeti, işsizlik maaşı (Arbeitslosengeld) ve acil yardım (Notstandshilfe) alanlar ...

Avusturya’da Hofer Marketlerinde 250 Gram Tereyağı 1,49 Euro’ya, Süt 99 Cent’e Düştü

Avusturya’nın önde gelen indirim market zincirlerinden Hofer, 5 Aralık’tan itibaren ...

1950 Salgın Yasası nedeniyle 39 kurul yetkisi dahil olmak üzere, yürütmenin 2922 şikayeti var ve Vorarlberg’den gelen rakamlar hala beklemede.

Cuma günü Covid-19 tedbirlerine uymayan 222 kişiye cezai işlem yapıldı, 67 kişiye tutanak tutuldu.Hükümetin tedbirlerine karşı gösterilerle ilgili üç resmi eylem: Neusiedl am See’de “Kilitleme ve korona yasaları nedeniyle temel ve özgürlük haklarının tehlikeye atılması” konulu bir miting düzenlendi. İçişleri Bakanlığı’na göre, katılımcılar ağız ve burun koruması kullanmadılar ve ihbar edildi.

Avusturya’da sokağa çıkma yasağına uymayanlara bin 450 Euroya kadar ceza

Yine Cuma günü, Viyana-Hietzing’de “korona karşıtı önlemler” konulu bir ani kalabalık düzenlendi. Yaklaşık 20 kişiden dokuzu MNS yükümlülüğüne uymadığına dair rapor aldı.

Aynı gün Wolfsberg’de 50 kişi habersiz bir “Corona karşı gösteri” için buluştu. Katılımcılar bunun sadece ortak bir yürüyüş olacağını ve polis geldikten sonra ayrıldıklarını, bu yüzden müdahale için başka bir neden görmediklerini belirttiler.

Yayınlama: 28.11.2020