Viyana’da baltalı hırsız benzin istasyonunu soydu
Fail, Viyana-Ottakring’den şehir merkezine yaya olarak kaçtı. Operasyona bir polis helikopteri de havadan destek veriyor.
UTKAN HABER (Viyana) – Polisin bir yayında yazdığı gibi, öğleden sonra 14:45 civarında Viyana-Ottakring’deki bir benzin istasyonunda bir soygun yapıldı. Çalışanların verdiği bilgiye göre, daha önce bilinmeyen bir adam, onları bir balta ile tehdit etti ve para istedi. Görevli çalışan nakit verdi ve bunun üzerine şüpheli Viyana-Ottakring’den şehir merkezine yaya olarak kaçtı.
Fail olduğu iddia edilen kişi şu şekilde tanımlanıyor: erkek, yaklaşık 35 yaşında, suçun işlendiği sırada beyaz spor ayakkabı, kot pantolon, siyah kapüşonlu ceket ve siyah güneş gözlüğü giymiş olduğu açıklandı.
Soygun sırasında yaralı yok.
Şu anda sanık fail için bir arama çalışması var.
Çok sayıda polis memurunun yanı sıra polis helikopteri de hareket halinde.