Viyana | 89 yaşındaki Milyoner Lugner yeni sevgili arıyor

Richard Lugner yalnız kalmak istemiyor. Reiländer’den ayrıldıktan sonra yeni bir sevgilinin zamanın geldiğini söylüyor.

Viyana | 89 yaşındaki Milyoner Lugner yeni sevgili arıyor

UTKAN HABER (Viyana) – Avusturya’nın tanınmış iş insanı ve alışveriş merkezi sahibi 89 yaşındaki Richard Lugner, 39 yaşındaki eski kız arkadaşı Simone Reiländer ile olan ilişkisini sonlandırdı. Lugner ve Reiländer, “Birçok yönden çok farklıydık” diyerek ayrılıklarının mutlu bir şekilde gerçekleştiğini belirttiler.

Birkaç haftadır bekar olan Lugner, yeni bir partner arayışında. “Yeterli talebin olduğunu ve Almanya’dan da talepler aldığını” belirten Lugner, genç adayları geri çevirme eğiliminde. “Daha önceki başvurulardan bazılarıyla buluşacağım,” diye ekliyor.

Lugner’ın Renkli Aşk Hayatı

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Viyana Belediye Meclisi’nde Bütçe Krizi: Borçlar ve Tasarruf Paketi Tartışma Yarattı

Viyana Belediye Meclisi’nde 2026 bütçesi sert tartışmalara sahne oldu. Belediyenin ...

Avusturya’da Fazla Mesaiye Vergi Avantajı: 2026’da Neler Değişiyor?

Avusturya’da hükümet, fazla mesai ücretlerine yönelik vergi avantajında yeni bir ...

Avusturya’da Büyük Emeklilik Değişikliği: Daha Uzun Çalışma Dönemi Geliyor

Avusturya’da emeklilik sisteminde kapsamlı bir değişiklik kapıda. Hükümet, yaşlanan nüfus ...

Viyana’da Dehşet Anları: 21 Yaşındaki Afgan Bıçakla Daireyi Basmaya Çalıştı

Viyana’nın 11. bölgesinde pazartesi akşamı korku dolu anlar yaşandı. 21 ...

Lugner, geçmişte “Mausi”, “Katzi”, “Spatzi”, “Bambi”, “Hasi”, “Käfer”, “Kolibri”, “Moni” ve son olarak Simone ile olan ilişkileriyle dikkat çekti. 81 yaşında Playboy modeli Cathy Schmitz ile beşinci evliliğini yapan iş adamı, aşk hayatında hız kesmeden devam ediyor.

Lugner, yeni bir ilişkiye başlamak istediğinde, “Zamanımı küçük hayvanlara değil, ona adamak istiyorum” diyor. 89 yaşındaki milyonerin yeni sevgili arayışı, onun renkli kişiliğinin ve yaşam tarzının bir parçası olarak göze çarpıyor.

 

Yayınlama: 31.01.2022