Viyana-Währing’de Şok: Genç Adam, Annesine Saldırıp Kardeşini Kaçırdı

Viyana’da yirmi üç yaşındaki bir genç, annesi para vermediği için saldırarak yaraladı ve beş yaşındaki kardeşini kaçırdı. Şüpheli kısa süre sonra yakalanarak tutuklandı.

Viyana-Währing’de Şok: Genç Adam, Annesine Saldırıp Kardeşini Kaçırdı

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana-Währing’de Perşembe sabahı yirmi üç yaşındaki bir genç, annesi kendisine para vermeyi reddedince annesini darp ederek yere itti ve yaraladı. Olay, Kreuzgasse bölgesindeki bir dairede saat 08.00 civarında meydana geldi.

Uyuşturucu Etkisi Altındaki Genç, Annesine Saldırdı
Genç adam, uyuşturucu bağımlılığını finanse etmek için annesinden para istedi. Ancak annesi bu talebi reddedince öfkelenen saldırgan, annesine fiziksel şiddet uyguladı. Kadın, bu saldırıdan hafif yaralarla kurtuldu. Uyuşturucu etkisi altında olduğu düşünülen genç adam, sesler duyduğunu ve bu seslerin beş yaşındaki kardeşini almasını söylediğini belirtti. Kardeşini alan saldırgan, daireyi terk etti.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Utkan TV Sordu: SÖZ Partisi Başkanı Hakan Gördü 421 Bin Euro’luk Kamu Desteğini Nerelerde Kullandı?

Utkan TV olarak, SÖZ Partisi’nin 2021–2025 yılları arasında eyalet yasası ...

Avusturya’da İşsizlere Ek Gelir Sınırı Geliyor: AMS Ödeneğinde 2026’dan İtibaren Yeni Dönem

Avusturya hükümeti, işsizlik maaşı (Arbeitslosengeld) ve acil yardım (Notstandshilfe) alanlar ...

Avusturya’da Hofer Marketlerinde 250 Gram Tereyağı 1,49 Euro’ya, Süt 99 Cent’e Düştü

Avusturya’nın önde gelen indirim market zincirlerinden Hofer, 5 Aralık’tan itibaren ...

Şüpheli ve Küçük Kardeşi Merdiven Dairesinde Bulundu
Yirmi üç yaşındaki Rumen uyruklu genç adam ve sağlıklı durumdaki küçük kardeşi, kısa süre sonra yakındaki bir merdiven dairesinde polis tarafından bulundu. Döbling Şehir Polis Komutanlığı’na bağlı polisler, saldırganı tutukladı.

Saldırgana Uzaklaştırma ve Silah Yasağı
Saldırgan hakkında yaralama ve çocuk kaçırma şüphesi bulunuyor. Ayrıca kendisine evden uzaklaştırma, yaklaşmama ve geçici silah taşıma yasağı verildi.

Şiddete Maruz Kalan Kadınlar İçin Yardım Hattı
Avusturya’da şiddete maruz kalan kadınlar, Kadın Yardım Hattı (0800-222-555, www.frauenhelpline.at), Özerk Avusturya Kadın Sığınma Evleri Derneği (www.aoef.at), Kadın Sığınma Evi Acil Yardım Hattı (057722) ve Avusturya Şiddet Önleme Merkezleri (0800/700-217) gibi kurumlar aracılığıyla yardım ve bilgi alabilirler. Polis Acil Hattı: 133.

Yayınlama: 13.09.2024