Viyana Hietzing bölgesinde evli çift evlerinde ölü bulundu

Salı günü Viyana-Hietzing’de bir apartman dairesinde ölü bir çift bulundu.

Viyana Hietzing bölgesinde evli çift evlerinde ölü bulundu

UTKAN HABER (Viyana) – Viyana’nın Hietzing bölgesinde Avusturyalı 68 yaşında bir adam ile 48 yaşındaki karısı evlerinde ölü bulundu.Devlet Kriminal Dairesi’nden müfettişleri, 68 yaşındaki adamın 48 yaşındaki karısını bıçakla öldürdüğü ve ardından kendini öldürdüğü şüpheleniyor.

Arkadaşları ve iş arkadaşları polise haber verdi
68 yaşındaki adama ve eşine birkaç gündür ulaşılamayan çiftin arkdaşları ve tanıdıkları polisi aradı.Salı akşamı 19:15 sıralarında İhbar üzerine adrese giden ekipler, Viyana itfaiyesi yardımıyla girdikleri evde, çiftin cansız bedeniyle karşılaştı.

Bu Haberler İlginizi Çekebilir
Avusturya’da Elektrik Desteği: Haneler Yıllık Yaklaşık 60 Avro Tasarruf Edecek

Avusturya Başbakanı Christian Stocker, 500 milyon avroluk bir paketle elektrik ...

Viyana’da Zamlar Durmuyor: Yıllık Park Ücreti 120 Avrodan 156 Avroya Yükseliyor

1 Ocak 2026’dan itibaren Viyana’da birçok ücret ve harç önemli ...

Viyana’da Köpek Vergisine Büyük Zam: İlk Köpek İçin Yıllık Ücret 120 Avroya Çıkıyor

1 Ocak 2026’dan itibaren Viyana’da birçok ücret ve harç önemli ...

Polis cinayet ve intihardan şüpheleniyor
Polis sözcüsü Markus Dittrich’in yaptığı açıklamada, “Oldukça güvenilir olduğu düşünülen çift, randevulara ya da işe gelmedi. Daha sonra çiftin yaşadığı daireye ihbar üzerinde gelindi ve dairede iki cansız ceset bulundu” dedi.  Profesyonel kurtarma servisi Viyana hemen olay yerine geldi, ancak artık yardım edemedi. Yayına göre, acil servis doktoru sadece ölümü belirleyebildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Yayınlama: 23.03.2022